Atunci când vine vorba de oțet de mere, există multe mituri, însă nu toate sunt adevărate.
articolul continua dupa recomandari
Unii experții afirmă că oțetul de mere conține fibre și nutrienți care pot să te ajute în a te menține sănătos, lucru care este nebazat pe ceva factual, scrie womenshealthmag.co.uk. Cu toate astea, deși oțetul de mere nu conține fibre, nutrienți, vitamine și minerale, acesta îți poate face organismul să absoarbă aceste lucruri din mâncarea pe care o consumi.
Ce mai poate face oțetul de mere este reducerea nivelului de zahăr din sânge și în timp îți va minimiza pofta de dulce, care poate favoriza apariția diabetului de tip 2.
Dieta cu oțet este cunoscută la nivel larg - însă motivul pentru care uneori nu funcționează este administrarea incorectă.
Mitul administrării oțetului de mere înainte de masă
”Poate am băut toată soluția prea repede. Nu s-a întâmplat nimic nebunește, dar simțeam că orice bag în gură avea să vină înapoi pe gât. Râgâiam foarte mult”, a explicat femeia care a descoperit trucul. Din acest motiv, aceasta a încercat să bea oțetul de mere după ce mâncase, dar simțea nevoia de mai mult.
”Oțetul de mere chiar m-a făcut să nu mai simt nevoia să termin toată punga de prăjiturele”, a explicat femeia.
O să-ți arzi esofagul dacă nu știi să-l bei corect
Conform aceluiași material, oțetul de mere băut ca pe apă poate duce la arderea esofagului. Ce trebuie să faci este să-l prepari cu apă și să-l bei într-un mod deștept pentru a-ți fi ușor să îl introduci în organism.
Amestecă o singură lingură de oțet de mere cu 250ml apă și asigură-te că bei soluția cu paiul, pentru ca atingerea papilelor gustative să fie minimă.
Notă: această soluție funcționează și ca laxativ în unele cazuri.
A.C.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc