De ce au dispărut toți bărbații din viața Mirabelei Dauer: „Cred că a fost prea mult”

 

Mirabela Dauer a ajuns la vârsta de 72 de ani, singură, fără niciun soț care să îi fie alături. Iar pentru că a fost implicată în mai multe relații eșuate, de-a lungul timpului, vedeta crede că a descoperit motivul din cauza cărora toți bărbații au dispărut din viața ei.

Mirabela Dauer se numără printre artistele consacrate din România, însă în ciuda succesului pe plan profesional, în viața amoroasă nu a fost deloc o norocoasă. După ce a fost protagonista multor relații cu deznodământ nefericit, vedeta crede că a descoperit ce anume a dus la separarea de foștii iubiți și la imposibilitatea de a avea o relație de lungă durată.    

Eu sunt o fire mămoasă, cocoloasă așa. Toți iubiții mei pe care i-am avut i-am cocolit, i-am alintat și cred că a fost prea mult și s-au sufocat. (...) Eu nu insist, dacă nu mă suni, nu deranjez. I-am sufocat prin bunătatea mea”, a spus Mirabela Dauer în cadrul unei emisiuni.

Și chiar dacă a fost o ghinionistă în dragoste, Mirabela Dauer are puterea de a face glume pe seama poveștilor de amor nefericite. Vedeta a mărturisit că probabil încă nu s-a născut bărbatul care să îi fie suflet pereche, acesta fiind unul din motivele pentru care nu a reușit să își formeze o familie.

Mai mult decât atât, marea artistă a încheiat spunând că se simte mai tânără ca oricând și că urmează să își serbeze ziua de naștere, iar gândul ăsta o face extrem de fericită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest