De ce au divorțat, de fapt, Julia Chelaru și Bogdan Jianu, după aproape două decenii de relație/ VIDEO

 

S-au iubit aproape două decenii, dar tot și-au spus „Adio”. Julia Chelaru a divorțat de fostul soț Bogdan Jianu, după mai bine de 17 ani de relație. Motivul?

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au format unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi erau împreună din anul 2000 și păreau perechea perfectă. Au fost iubiți, apoi șase ani mai târziu, în timpul unei vacanțe în Italia, bărbatul a cerut-o de soție. Artista a acceptat pe loc, iar după câteva luni de logodnă, cei doi s-au căsătorit.

Povestea lor de dragoste a fost presărată, de-a lungul timpului, cu o serie de bârfe legate de infidelitate sau de zvonuri conform cărora distanța i-ar fi îndepărtat unul de celălalt. De altfel, în ultimii ani, Bogdan petrecea timpul departe de soția lui și stătea mai mult la Târgoviște, acolo unde avea mai multe proiecte cinematografice.

După ce în presă s-a scris că Bogdan Jianu și-ar fi neglijat soția și că ea l-ar fi înșelat, divorțul a fost inevitabil. La scurt timp, cei doi au mers la notar și au depus actele de divorț. Ulterior, Julia Chelaru și-a refăcut viața și s-a afișat alături de un bărbat într-o vacanță din Cipru.

Fostul ei soț, Bogdan, pe de altă parte, a mărturisit că sunt încă în relații foarte bune și nu a fost vorba de certuri, ci s-au despărțit pe cale amiabilă. Mai mult de atât, în urmă cu câteva zile, actorul a cerut-o în căsatorie pe gimnasta Cătălina Ponor, cu care a fost prieten încă de pe vremea mariajului cu Julia Chelaru. 

Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an, iar în curând vor păși spre altar unde își vor promite dragoste eternă pentru tot restul vieții.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest