De ce Benone Sinulescu a dispărut din lumina reflectoarelor. Unde s-a ascuns până acum

 

Benone Sinulescu a dispărut definitiv din lumina reflectoarelor, după ce a decis să renunțe treptat la aparițiile televizate. Contactat de reporterii Antena Stars, interpretul de muzică populară ne-a dezvăluit ce a făcut în tot acest timp, cât și unde s-a ascuns până acum.

Sătul de aglomerația din oraș, Benone Sinulescu s-a mutat la țară. Și nu undeva lângă Buzău, orașul lui natal, așa cum se vehicula, ci în Arad, mai preciz în localitatea Bârzava.

Interpretul de muzică populară ne-a mărturisit ca o duce mai bine ca niciodată și de când a început pandemia s-a refugiat, alături de soția sa, la țară, iar acum se ocupă cu mare drag de toate treburile gospodăriei împreună.

"Îmi place să mai stau și la țară că m-am săturat de oraș toată viața. Avem casă și în Arad și la Bârzava, unde aerul este mai respirabil și ne simțim bine. Am stat aici pentru că avem o grădină mare, cu mulți pomi fructiferi, migdale, kiwi, avem de toate. Soția mea este inginer chimist, în chimie alimentară. Nici eu nu mi-o imaginam atât de pricepută în toate." ne-a mărturisit interpretul de muzică populară. 

Cât despre reîntoarcerea pe scenă, Benone Sinulescu ne-a spus că amintirile pe care le-a strâns, de-a lungul anilor, din viața de artist, îi sunt mai mult decât suficiente.

"Cel mai mare succes al vieții mele l-am petrecut în Arad, cu peste 150 de mii de spectatori și toată lumea venea acolo și striga Benone. M-a bucurat foarte tare." ne-a spus Benone Sinulescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest