De ce Bianca Drăgușanu s-a despărțit fulgerător de Alex Bodi, chiar în ziua în care au împlinit doi ani de relație

 

La începutul lunii septembrie, primele pagini ale tabloidelor i-au avut ca personaje principale pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după ce blondina a anunțat despărțirea de afacerist, chiar în ziua în care au împlinit doi ani de relație. Așa cum era de așteptat, cei doi au revenit unul în brațele celuilalt, iar acum, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, au dezvăluit ce a stat la baza separării fugerătoare.

Este cunoscut faptul că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale showbiz-ului autohton. Cei doi s-au despărțit și împăcat de atâtea ori, încât nimeni nu ar putea ține numărătoarea, dar chiar și așa, dragostea și pasiunea dintre ei par a deveni mai puternice între ei, pe zi ce trece.

De ce Bianca s-a despărțit de Bodi

Bianca Drăgușanu a explicat că s-a despărțit de Alex Bodi, pe 1 septembrie, chiar în ziua în care au împlinit doi ani de relație, din cauza unei neînțelegeri. Mai în glumă, mai în serios, blondina a mărturisit că motivul ar fi fost că nu a primit un buchet de flori din partea afaceristului, gest care i-a amplificat „piticii” pe care îi avea în legătură cu acesta.   

„Pentru că nu am primit flori. La cât de atent și romantic a fost în ultima lună, consider că a făcut ceva greșit și mi s-au amplificat mie niște pitici. A făcut ceva pe data de 1-2 și eu m-am supărat. Nu vreau să intru în detalii. Mi-am luat jucăriile și am plecat. Așa că am încercat sa atrag atenția asupra mea ca să îl enervez.” a spus Bianca Drăgușanu.

Cât despre modul în care s-au împăcat, Bianca a mărturisit că a fost nevoie de un simplu „Hai acasă”, din partea lui Bodi și i-a căzut din nou în mreje.

„Mândria noastră și egoul ne fac să recurgem la anumite lucruri. Când te liniștești, normal că ai păreri de rău. Am venit în țară și mi-am dat seama de ce s-a întâmplat așa. Am văzut-o în parcare și nu m-am putut abține. (...) Și mi-a zis “Hai acasă!” au spus Bianca și Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest