De ce boală suferă Bianca Drăgușanu. Ce nu are voie să mănânce: "Mi se face rău"

 

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Fosta asistentă TV are tot ce și-a dorit în viață, dar puțini știu că suferă de o boală delicată, mai exact diabet. Bianca trebuie să abordeze un stil de viață sănătos pentru a o ține în frâu. Blondina a fost mereu sinceră cu viața sa personală, chiar dacă a trecut prin momente fericite sau prin clipe grele.

Bianca Drăgușanu are o viață activă și este mereu în centrul atenției presei mondene. Cu toate astea, puțină lume știe că vedeta suferă de diabet, o boală delicată, care trebuie ținută sub control. Fosta soție a lui Victor Slav a aflat de această afecțiune în urma unor analize și a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă.

Bianca Drăgușanu a încercat să își țină afecțiunea departe de ochii lumii, dar într-un final a recunoscut că a fost diagnosticată cu diabet. Vedeta a mărturisit în emisiunea Xtra Night Show că își ține boala sub control.

Întrebată de Dan Capatos dacă situația sa cu diabetul s-a schimbat, blondina a spus că se simte bine. Bianca a declarat că nu are voie să mănânce dulciuri sau alimente care conțin zahară. „Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr pentru că nu am voie zahăr. Și dacă mănânc zahăr mi se face rău', a spus Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest