De ce Camelia Potec a refuzat avansurile Prințului Albert de Monaco: „Nu a fost ăsta țelul meu”

 

Se spune că visul oricărei fetițe este acela de a deveni, la un moment-dat, prințesă. Însă nu același lucru l-a considerat și Camelia Potec care a refuzat avansurile Prințului Albert de Monacol. Motivul?  

Camelia Potec, președinta Federației Române de Natație și Pentlatlon Modern a povestit că a fost curtată de Prințul Albert de Monaco, în urmă cu câțiva ani, însă nu și-a dorit să aibă nicio legătură amoroasă cu acesta.

Multipla campioană la înot, în vârstă de 38 de ani, a mărturisit că a fost des întrebată ce anume a făcut-o să refuze rolul posibilei Prințese de Monaco, iar acum a dat răspunsul: „Nu ştiu ce să spun. Pur şi simplu nu am simţit, nu ştiu. Nu m-am gândit niciodată. Nu am fost îndrăgostită, ăsta e motivul. Eu pun pasiune în tot ceea ce fac şi nu a fost cazul aici. Mulţi m-au întrebat dacă nu puteam face un efort ca să devin prinţesă. Nu, nu a fost ăsta ţelul meu în viaţă. Poţi să fii şi acasă prinţesa cuiva. E important să te simţi aşa, nu să ai acest statut', a spus Camelia pentru Look Sport.

Potrivit spuselor fostei antrenoare a Cameliei, se pare că sportiva și Prințul de Moncao s-au cunoscut într-un club, după o serată organizată de Alteța sa Regală. La câțiva ani distanță, regalitatea a curtat-o pe Camelia Potec o perioadă lungă, însă fără niciun succes:După nişte ani, cine era invitată la masa alteţei sale? Era reprezentata noastră cea mai frumoasă, cea mai medaliată, cea mai deşteaptă. El i-a făcut curte mult timp, dar ea nu a vrut. Nu ştiu de ce', a declarat Doina Sava, fosta antrenoare a Cameliei, pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest