De ce Cameron Diaz a renunțat definitiv la actorie: „Știu că mulți nu vor înțelege”

 

Au trecut mai bine de cinci ani de când Cameron Diaz nu s-a mai implicat în niciun proiect cinematografic, iar după jumătate de deceniu, actrița de la Hollywood a dezvăluit motivul care a stat la baza retragerii.

Cameron Diaz a decis să pună punct carierei cinematografice pe care a clădit-o cu multe eforturi și sacrificii, timp de două decenii. Aflată la vârsta de 47 de ani, actrița de la Hollywood a mărturisit că se simte mai bine ca niciodată acum că s-a retras definitiv din lumina reflectoarelor și poate petrece timp de calitate alături de familia ei.

De ce a renunțat la actorie

În cadrul unui interviu oferit pentru Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz a mărturisit că a simțit nevoia de noutate în viața ei. Astfel că după o carieră de 20 de ani în cinematografie, actrița a vrut să se ocupe întru totul de afacerea sa cu vinuri, iar după cinci ani de la decizie, simte că a făcut cea mai bună alegere.

Mai mult de atât, actrița de al Hollywood a dezvăluit că a existat un moment în care simțea că a pierdut controlul anumitor aspecte din viața sa, din cauza faptului că nu mai avea timp de familia sa și nici de propria persoană, întărindu-i și mai mult ideea că trebuie să renunțe.

„Mi-am găsit liniştea sufletească pentru că în sfârşit aveam grijă de mine. Este un lucru ciudat, ştiu că mulţi nu vor înţelege, dar este foarte intens să lucrezi la acel nivel şi să fii atât de cunoscut. Este multă energie care vine spre tine mereu când eşti cu adevărat vizibil ca actor, când te întâlneşti cu presa şi te afişezi. (...) M-am oprit şi m-am uitat cu adevărat la viaţa mea. Când faci un film, le aparţii. Eşti acolo 12 ore pe zi, luni la rând, nu ai timp pentru nimic altceva. Simţeam nevoia să ştiu că pot avea grijă de mine, că ştiu cum să fiu un adult.” a mărturisit Cameron Diaz.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest