De ce Cătălin Botezatu își ține ascunse relațiile amoroase: „Niciodată nu am să fiu singur”

 

Deși este unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea mondenă, la brațul lui Cătălin Botezatu nu a mai fost văzută nicio prezență feminină, motiv pentru care au apărut fel și fel de zvonuri despre viața lui amoroasă.

Celebrul designer a vorbit deschis despre motivele pentru care își ține ascunse relațiile amoroase, după ce s-a tot spus că este un ghinionist în dragoste. Cătălin Botezatu i-a asigurat pe toți care cârcotesc că nu este niciodată singur, doar că nu își mai dorește să își expună viața personală așa cum o făcea odinioară.   

De ce își ține ascunse relațiile amoroase

Celebrul creator de modă a dezvăluit că refuză să mai facă din viața sa amoroasă un subiect de presă, așa cum obișnuia să o facă în anii tinereții. Cătălin Botezatu a adăugat că odată cu înaintarea în vârstă a ajuns la concluzia de faptul că relațiile pe care le are și lucrurile pe care le face în timpul liber trebuie să fie păstrate doar pentru el.

„Niciodată nu am să fiu singur, dar nu-mi mai place să vorbesc despre asta, să fac din relația mea un subiect de presă. Dacă, în tinerețe, cu toții vedeam viața altfel, odată cu maturizarea am înțeles că viața personală e ceva tabu și trebuie să rămâna așa, un secret bine păstrat”, a spus Cătălin Botezatu, pentru VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest