De ce Cătălin Botezatu nu s-a mai afișat cu nicio femeie după relația cu Bianca Drăgușanu: „Trebuie să recunosc...”

 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea mondenă, dar chiar și așa, nu s-a mai afișat cu nicio femeie după relația cu Bianca Drăgușanu, iar acum a dezvăluit de ce!

Cătălin Botezatu este considerat unul dintre cei mai cuceritori bărbați din showbiz-ul autohton, însă cu toate acestea, după desparțirea de Bianca Drăgușanu nu s-a mai afișat la brațul niciunei reprezentante a sexului puternic. Designerul a dezvăluit că unul din motive constă în starea precară de sănătate pe care a avut-o în ultimul timp, fiind obligat să aibă mai multă grijă de el ca niciodată.

Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional” a spus Cătălin Botezatu pentru click.ro.

Ce femeie și-ar dori lângă el

Și chiar dacă nu a mai avut o relație serioasă de ani buni, Cătălin Botezatu a mărturisit că femeia care l-ar putea completa trebuie să fie înțelegătoare și cu simțul aventurii bine dezvoltat.

„Nu sunt setat pe un anumit profil, ci pe un om care să fie alături de mine și la bine, și la greu. De obicei, femeile se plictisesc repede, mai ales când bărbatul lor trece prin tot felul de momente.” a mai spus Bote.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest