De ce Cristi Mitrea a lipsit din viața fiului său pe care îl are cu Andreea Mantea. Nu este trecut ca tată în certificatul de naștere!

 

Cristi Mitrea a vorbit mai deschis ca niciodată despre una dintre cele mai controversate aspecte ale vieții sale! Luptătorul MMA a recunoscut ca regretă că a participat la reality-show-ul “Burlăcița”, acolo unde a cunoscut-o și unde s-a îndrăgostit de Andreea Mantea, cu care are un băiețel și a dezvăluit și de ce nu este trecut ca tată în certificatul de naștere al fiului său.

După ani în care s-a speculat că fostul partener al Andreei Mantea nu și-ar fi dorit copilul pe care aceasta l-a purtat în pântece, iată că acum a venit și reacția lui Cristi Mitrea care a mărturisit care a fost motivul real din cauza căruia a lipsit din viața fiului său ani buni.

Cristi Mitrea a dezvăluit că nu a știut deloc să gestioneze situația atunci când a aflat ca va deveni tată pentru prima dată, din cauza tuturor traumelor pe care le are din copilărie. Totodată, sportivul a mărturisit că vestea i-a fost dată la scurt timp după despărțire, alegerea de a păstra copilul aparținându-I în totalitate vedetei.  

“Avem un băiat. Sincer, pentru mine a fost tot timpul și este un subiect sensibil, prin prisma a tot ceea ce am trăit eu în copilărie, prin cum s-au desfășurat lucrurile, a situației prin care ne aflăm în momentul de față. (…) Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta. Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am discuția aia de la bărbat la bărbat cu el. Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la ”nu l-ai dorit” este faptul că alesesem că termin relația, eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci. Am iubit-o pe Andreea Mantea, mult. Femeile care au ajuns în casa mea, pe toate le-am iubit, a spus Cristi Mitrea.

Tot în cadrul podcastului unde și-a pus sufletul pe tavă, Cristi Mitrea a mărturisit că nu este trecut în certificatul de naștere al fiului său drept tatăl lui pentru că la început nu a vrut să îl recunoască, având unele îndoieli în ceea ce privește paternitatea.

În final, luptătorul MMA a spus că acum are o relație magnifică cu David, care îi aduce liniște și echilibru în viață. „Am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează”, a mai spus Cristi Mitrea pe YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest