De ce Dan Bittman nu a vrut să se însoare niciodată, de fapt: „Cine să își dorească așa ceva?”

 

S-a aflat motivul din cauza căruia Dan Bittman nu a vrut să se însoare niciodată, deși a fost într-o relație mai bine de 25 de ani cu Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit trei copii si de care s-a despărțit, ulterior.   

Chiar dacă este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală românească, de-a lungul carierei sale, nu s-au știut foarte multe detalii despre viața personală a lui Dan Bittman. A fost etichetat de multe ori drept un crai, însă artistul a fost într-o relație stabilă peste două decenii cu o femeie datorită căreia a devenit tată de trei ori.  

După ce a dezvăluit că s-a despărțit de ani buni de Liliana Ștefan, în ciuda speculațiilor din presă, Dan Bittman a dezvăluit de ce nu a vrut să se însoare niciodată, atât cu mama copiilor săi, cât și cu orice altă femeie.

„E luna iubirii, nu? Sunt foarte ocupat. (...) Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea așa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituție, să fim serioși. Trebuie să stai, e cu declarații, te complici”, a spus Dan Bittman la o emisiune tv.

În continuare, Dan Bittman a recunoscut că a fost protagonistul multor povești de dragoste care s-au încheiat așa cum nu și-ar fi dorit, dar pentru că timpul nu mai poate fi dat înapoi, a preferat să le dea uitării.

„Există mai multe relații pe care le regret. Regret că s-au încheiat. Nu pot să dau nume. Viața merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt”, a mai spus el.

Totodată, solistul trupei „Holograf” a mărturisit că a fost decepționat atunci când a aflat că femeia pe care o ceruse în căsătorie și pentru care avea de gând să facă un compromis, a pierdut inelul de logodnă. Iar de atunci, inelele pentru femeile cucerite au curs pe bandă rulantă, dar fără să aibă vreo semnificație anume.

„Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a și pierdut, l-a aruncat. Și atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională și când am aflat... Am pierdut șirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relație, cu dragostea”, a adăugat solistul.

Mai mult de atât, Dan Bittman a ținut să precizeze că un alt motiv pentru care nu s-a căsătorit până în prezent a fost faptul că întotdeauna a fost extrem de transparent vizavi de felul său de a fi în fața partenerelor, lucru care nu a reprezentat un lucru bun, de fiecare dată.

„Toate mi-au găsit defectele, pentru că nici eu nu am făcut vreun efort să se ascund. Adică mai bine negociam și spuneam: „uite, dragostea mea, eu îmi fac singur cafeaua dimineață, nu are rost să te împiedici tu prin bucătărie. Mai nou gătesc. Toate vor să mă ia de bărbat pentru că gătesc, fac curat, spăl. E o ordine încât toate zic că mă vor”, a conchis artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest