De ce Dan Negru refuză să apară în reclame: „Îmi puteam lua și un apartament”

 

Dan Negru este un nume sonor în televiziunea românească. Chiar și așa, prezentatorul TV nu a acceptat niciodată să promoveze produse în social media și nici să apară în reclame, așa cum o fac multe celebrități din țară, în ciuda sumelor imense pe care le-ar fi putut câștiga. Care este motivul din cauza căruia a refuzat contracte de zeci de mii de euro?  

Nu puțini au fost producătorii care i-au oferit lui Dan Negru contracte de zeci de mii de euro pentru a le promova produsele. Cu toate acestea, prezentatorul a refuzat. Scurt și la obiect!

Dan Negru a dezvăluit că motivul pentru care nu ar încheia un parteneriat cu vreo firmă de publicitate este din cauza fricii de ridicol. Prezentatorul TV a explicat că fiecare este liber să facă ce vrea și să aleagă ce își dorește să promoveze sau nu, astfel că el nu este nevoit să dea și mai multe explicații.  

„Cred că, în cazul meu, a funcționat teama de ridicol. Dar, la urma urmei, fiecare alege ce face. Mă uit afară cum se face. Hamilton, pilotul de Formula 1, are contract cu Tommy Hilfiger. Uite, spune clar „paid partnership with Hilfiger.” Nu numai că îi promovează, dar au creat o colecție specială pentru Hamilton. E altceva.”, a spus prezentatorul.

Decizia lui de a nu semna contracte pentru promovarea unor produse care i-ar fi putut aduce zeci de mii de euro în conturi a fost susținută și de soția sa, căruia îi este recunoscător pentru înțelegerea de care a dat dovadă.

„Acum vreo 20 de ani, când făceam Academia vedetelor, venise un operator de telefonie. Eu trebuia să bag mâna în acvarii – erau tot felul de probe, cu acvarii - și să scot un telefon de acolo”, a povestestit Dan Negru. Am zis nu. Banii? Am calculat atunci, îmi puteam lua un apartament în Colentina. Noroc că am avut o soție care m-a înțeles”, a continuat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest