De ce Denis de la The Motans nu vrea să se căsătorească niciodată: „Ajung la niște clișee”

 

Abordează numai teme despre dragoste în piesele sale, însă Denis de la The Motans nu vrea să se căsătorească niciodată. În cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, artistul ne-a dezvăluit ce stă la baza deciziei sale, cât și cum este femeia de care este îndrăgostit până peste cap.

Denis Roabeș, solistul de la The Motans este, de departe, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară. Chiar și așa, când vine vorba de viața personală, artistul este extrem de discret și a preferat să își țină viata amoroasă departe de lumina reflectoarelor.

Inima lui Denis a fost cucerită iremediabil de o domnișoară despre care are numai cuvinte de laudă: „O persoană extrodinară, extrem de dulce, știe ce înseamnă sacrificiul în dragoste. Eu am o chestie că scriu versuri, dar când ajunge vorba să descriu, să dau descrieri pentru situații de genul nu știu de ce, dar ajung la nilte clișee, dar sunt adevărate.”, a spus The Motans despre partenera sa de viață.

Nu vrea să se căsătorească niciodată

Deși iubește nebunește, Denis de la The Motans a dezvăluit că nu are de gând să se căsătorească niciodată, iar asta pentru că nu crede în instituția căsniciei. Dar asta nu înseamnă că îl va împiedica să fie tată.

”Cred și vreau pe viitor copii. Nu cred în instituția căsătoriei. Cel mai probabil o să am copii, dar niciodată nu o să fiu căsătorit”, a mai spus el la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest