De ce Dinu și Deea Maxer au fost nevoiți să amâne botezul fetiței lor: „Am zis că poate reușim”

 

Dinu și Deea Maxer nu au reușit să își creșțineze micuța până acum. După ce au fost nevoiți să anuleze evenimentul din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi trebuie să îl amâne, din nou. De ce?

Ghinionul se ține scai de Dinu și Deea Maxer! Evenimentul care trebuia să aibă loc pe 4 aprilie, cu 150 de invitați a fost amânat pe o perioadă nedefinită și mai mult de atât, au „tăiat” și din numărul de invitați.

„L-am amânat și, din păcate, amânarea nu are în acest moment o dată,” a spus Dinu Maxer.

„A fost odată pe 4 aprilie, evident că nu am reușit să scriem nimic... Am făcut un compromis, nu mai sunt 150 de persoane, haideți să fie vreo 80, așa este în mod normal la petreceri. În momentul când s-a micșorat la 50 și afară, iar ne-a dat planul peste cap”, a mai spus Dinu Maxer, la o emisiune TV.

Botezul - sămânța contradicțiilor

Deea își dorește să își boteze fetița cât mai repede doar cu cei apropiați, dat fiind că doar 8 persoane au voie în interiorul bisericii, iar petrecerea să o facă în toamnă. „Nu știm cât îi vom mai avea pe părinți lângă noi, este și ultimul nepot din partea noastră pentru că alți copii nu se mai poate, din punct de vedere medical. Eu voiam să facem cumva fără... Să facem botezul acum și petrecerea în toamnă”, a mai spus Deea Maxer.

Însă Dinu Maxer nu este de acord deloc cu ideea soției sale, fiind de părere că nu ai cum să separi ceremonia de creștinare și petrecerea de după.

„Eu vreau neapărat să fie împreună, petrecerea este bucuria creștinării și nu le văd separate. Am zis că poate reușim, undeva spre sfârșitul verii, începutul toamnei.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest