De ce Doinița Oancea a ajuns pe mâinile medicilor. Problemele de sănătate cu care se confruntă

 

Doinița Oancea a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza unei probleme cu care se confruntă de o perioadă îndelungată. Pe contul său de socializare, actrița a mărturisit ce măsuri a luat pentru a o rezolva.

Doinița Oancea a publicat un clip pe contul său de socializare în care a împărtășit problema de sănătate cu care se confruntă de o perioadă destul destul de lungă de timp. Actrița a marturisit că se împlinesc deja trei luni de zile de când îi cade părul excesiv, astfel că s-a programat la doctor pentru a își face o serie amănunțită de analize prin care să afle cauza problemei sale.

„După 3 luni de zile de când îmi cade părul în mod excesiv, săptămâna trecută am reușit să ajung la doctorul de familie să iau o trimitere. Astăzi o să mă duc să îmi fac și eu niște analize să vedem ce carențe avem prin corp și de ce cade părul”, a spus artista pe Instagram.

Doinița Oancea a ținut să îi sfătuiască pe cei care o urmăresc, că dacă și ei se confruntă cu aceeași problemă, să nu ia tratamente de capul lor, ci să consulte un medic specialist pentru a aflat cauza.

„Nu are rost să încercăm tratamente de capul nostru, șampoane și alte altea. Trebuie să facem analize. (...) Mergeți la doctorul de familie, cereți trimitere la doctori de specialitate... faceți analize. Nu luați ce a luat sau a făcut X, Y... suntem diferiți, reacționăm diferit!!!”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest