De ce este nevoie să alegem o pereche de pantofi casual cât mai confortabilă?

 

Cele mai importante criterii în funcție de care alegem de cele mai multe ori să cumpărăm o pereche de pantofi sunt cele legate de estetică și de confort. Aceste aspecte sunt cu atât mai importante atunci când vrem să cumpărăm o pereche de pantofi casual, care se presupune că dorim să o purtăm cât mai frecvent. Felul în care ne simțim într-o pereche de pantofi încă de la prima probă poate fi definitoriu pentru decizia de achiziție.

Sunt multe persoane care preferă un anumit tip de model, cu care s-au obișnuit și pe care cu mici variațiuni îl caută la fiecare nouă achiziție. Și nu este nimic rău în acest lucru. Fiecare dintre noi știm sau cel puțin ar trebui să știm care sunt particularitățile anatomo-fiziologice ale piciorului nostru pentru a alege un tip de încălțăminte pe care să ne facă plăcere să o purtăm.

Dacă dorim să achiziționăm o pereche de pantofi care să fie deosebită, elegantă și confortabilă, atunci putem alege una dintre variantele disponibile în magazinul Trends by Adina Buzatu. Aici putem găsi o colecție de pantofi special creați sub acest brand, capabilă să satisfacă pretențiile celor mai exigenți clienți. Sunt disponibili pantofi sport, Oxford, Double Monk, Brogue, Loafers, mocasini, pantofi împletiți. Aceștia sunt confecționați din materiale de cea mai bună calitate, din piele naturală interior și exterior și, la unele variante, chiar cu talpă din piele.

Pentru a preveni uzarea rapidă și pentru a ne putea bucura cât mai mult timp de alegerile făcute, trebuie să avem în garderoba mai multe perechi de pantofi, pe care să le poartăm alternativ, în funcție de ținută și de activitățile pe care le avem de făcut într-o zi. Cu cât mai multe perechi de pantofi sunt disponibile în garderobă, cu atât este mai bine pentru confortul personal și pentru prelungirea duratei în care beneficiem de ceea ce ne oferă ei mai bun.

Oricât de eleganți am dori să fim în fiecare zi, una, dacă nu două perechi de pantofi casual nu ar trebui să lipsească din colecția niciunui bărbat. Faptul că acum pantofii casual sau sport pot fi asortați chiar și la ținute mai pretențioase, este un motiv în plus pentru a alege să cumprăm mereu ceva cât mai comod.

De ce să alegem o pereche de pantofi casual de cea mai bună calitate?

Multe persoane atunci când selectează și vor să cumpere o pereche de încălțări sunt tentate să se orienteze după criterii estetice, punând ușor în plan secund aspectul confortului. Iar dacă în decizia finală va cântări mai mult primul aspect, s-ar putea ca efectele pe termen lung să nu fie dintre cele mai plăcute.

Pentru a vă ajuta în a lua decizii de achiziție mai bune, prezentăm mai jos efectele negative pe care alegerea și purtarea de încălțăminte nepotrivită le pot avea pe termen lung. Iată care sunt acestea:

  • resimțirea unui disconfortul permanent la nivelul unuia sau ambelor picioare
  • la sfărșitul zilei, după ce ați purtat încălțări nepotrivite picioare pot fi umflate
  • în timp se pot simți dureri de articulații, călcâie, solduri, coloană vertebrală
  • apariția sau accentuarea monturilor și deformarea oaselor
  • favorizearea apariției micozelor și dermatitelor
  • deformarea mersul
  • producerea de bășici și bătături dureroase
  • creșterea riscul de a suferi entorse, luxatii etc.

Așadar există o serie de pericole, pe care chiar dacă în unele cazuri nu le resimțiți imediat, în timp s-ar putea să producă efecte negative destul de neplăcute și supărătoare.

Toate aceste aspecte sunt mult mai evidente în cazul doamnelor, care sunt mult mai dispuse să sufere pentru eleganță, însă ele nu îi ocolesc nici pe bărbați.

Pentru a evita orice fel de probleme imediate sau pe termen lung este bine să acordați o mare importanță modului în care vă simțiți prima oară când probați o pereche de încălțări. Chiar dacă ea se poate lăsa în timp și se poate plia mai bine pe picior, momentul achiziței este unul în care trebuie să analizați cât mai bine situația.

Daca alegeți să purtați pantofi prea strâmti sau prea mici veți avea parte de bătături, dureri de călcâie, monturi și chiar unghii încarnate. Iar anumite modele de încăltăminte mai stamtă în față pot duce la deformarea oaselor degetor.

Nu cumpărați niciodată pantofi din motive estetice, datorită modei sau indisponibilității numărului vostru. Chiar dacă la achiziție veți fi încântați, problemele vor începe sa apară încă de la prima purtare și, în timp, vrând nevrând vă veți da seama ca investiția nu a meritat.

Chiar dacă la început o pereche de încălțări mai largă poate părea soluția perfectă, nici acest lucru nu este benefic. Pe lângă faptul că se mai pot lăsa în timp, modifică mersul și creează tendinta de a merge mereu cu degetele încordate. În plus riscați să vă împiedicați atunci când nu mai sunteți suficient de atenți.

Pentru a evita orice fel de riscuri este bine să alegeți mereu o pereche de încălțări potrivită, în care să vă simțiți confortabil încă de la început. Pentru a vă bucura de cele mai bune variante, optați pentru o pereche de pantofi casual diponibili în magazinul online Adinabuzatu.ro!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest