De ce eşti încă singură? Zodia ta poate fi de vină!

 

Nu-ţi mai aduci aminte când ai fost ultima oară implicată într-o relaţie? Care e motivul pentru care nu ai lângă tine un bărbat care să te iubească sincer? În mod cert, răspunsul poate sta ascuns în astre. Află cum îţi sabotează zodia ta şansele de a-l găsi pe acel bărbat alături de care să fii fericită .

Berbec:  Ai o alură inocentă care îi atrage imediat pe bărbaţii din jurul tău! Începi foarte uşor o relaţie şi nu eşti genul care să rămână singură după o despărţire. Adori începuturile de relaţii când există acea vânătoare palpitantă dintre parteneri şi tocmai din acest motiv îţi vine greu să păstrezi o relaţie. Problema nu e că eşti prea impulsivă, ci faptul că ai nevoie de un bărbat care să fie puternic atras de tine, care să te admire şi să te convingă că eşti o tipă sexy.

Taur: Eşti o femeie cu capul pe umeri, directă şi practică. Încerci să menţii lucrurile simple în viaţa ta, de aceea ai o casă ordonată şi un stil de viaţă sănătos.Când vine vorba de dragoste n-ai niciun fel de răbdare să joci acele jocuri de la început, până când lucrurile devin mai serioase. Ţi-ai dori să ai o relaţie stabilă din prima, dar uneori e nevoie să rişti şi să aştepţi pentru a dobândi ceea ce-ţi doreşti.

Gemeni: Astrele ţi-au insuflat un caracter dual, ceea ce înseamnă că nu te poţi lipsi de varietate. Ai nevoie de un bărbat care să-ţi ofere libertate, care să intre în jocurile tale erotice şi care să fie alături de tine atunci când simţi nevoia să te calmezi.. Întrebarea este: poţi găsi pe cineva care să ţină pasul cu tine? Unii bărbaţi preferă să rămână pe tuşă, temându-se de intenţiile tale ascunse.

Rac: Din păcate, astrele te predispun la momente în care te simţi singură şi te întristezi. Tinzi să adopţi o atitudine pesimistă în legătură cu dragostea şi bărbaţii din jurul tău, care par a avea intenţii superficiale, în timp ce tu cauţi iubirea adevărată. Ca să-ţi găseşti prinţul din poveste, ar trebui să nu te mai descurajezi aşa de uşor. Motivaţia de a găsi pe cineva trebuie să fie mai puternică decât exemplele negative din jurul tău.

Leu: Eşti genul de femeie care atrage rapid privirile bărbaţilor, deoarece te defineşte stilul sexy. Îţi place să-ţi pui atuurile în valoare şi să suceşti minţile bărbaţilor. Nu te aştepta, însă, să legi o relaţie serioasă cu cineva pornind doar de la o atracţie de moment. Acordă o şansă şi celor faţă de care nu simţi o atracţie puternică.

Fecioară: Ai deja în minte o listă cu calităţile pe care trebuie să le aibă un bărbat, precum şi o listă cu defecte peste care, dacă dai, fugi imediat în direcţia opusă! Dacă nu ţi-ai făcut lista, atunci înseamnă că ai cedat laturii tale idealiste şi crezi că vei ştii atunci când vei da nas în nas cu sufletul tău pereche.

Balanţă:  Am putea spune că tu ţi-a dedicat întreaga viaţă găsirii sufletului tău pereche. Eşti convinsă că el există acolo undeva şi eşti dispusă să pupi o mulţime de broscoi până să-ţi întâlneşti prinţul. Visezi să fii cu cineva care te va trata întotdeauna corect, cu multă consideraţie. Trebuie să vezi dincolo de greşelile de moment şi să încerci să cunoşti un om cu bune şi rele. Nu te mai feri de chestiile negative.

Scorpion: Eşti atât de ambiţioasă încât nu se pune problema să nu-ţi găseşti companie, dacă te simţi singură. Ai cel mai puternic sex-appeal din zodiac, ştii să creezi momente palpitante în viaţa ta şi să seduci orice bărbat îţi trezeşte interesul. Dar nu ai încredere să pui suflet într-o relaţie, pentru că, tocmai prin puterea ta de seducţie, conştientizezi cât de slabi pot fi unii bărbaţi. Ar trebui să schimbi tactica şi să încerci să atragi un bărbat cu alte calităţi, non-sexuale.

Săgetător: Eşti o femeie optimistă şi spontană, care atrage cu uşurinţă oameni în jurul ei. Ai un cerc mare de prieteni şi posibilitatea de a cunoaşte mulţi bărbaţi interesanţi. În dragoste, tânjeşti după pasiune, aventură şi ţi-e teamă de acea etapă din orice relaţie, când monotonia îşi face simţită prezenţa. Ar trebui în primul rând să-ţi dai seama dacă îţi doreşti cu adevărat o relaţie de lungă durată, iar dacă răspunsul e afirmativ, să te orientezi către un bărbat care îţi înţelege nevoia de libertate şi adrenalină.

Capricorn: Te-ai născut într-un semn zodiacal tipic masculin, care îţi poate pune piedici când îţi cauţi perechea. Tinzi să-ţi asumi un rol perceput de bărbaţi drept masculin prin caracterul tău raţional şi pragmatic, prin cariera înfloritoare şi abilitatea de a-ţi îmbogăţi veniturile. Există unii bărbaţi pe care îi vei intimida, dar aceasta este pierderea lor, nu a ta. Nu trebuie decât să cauţi în continuare un bărbat suficient de puternic şi fără prejudecăţi.

Vărsător:  Te sperie conceptul unei relaţii care presupune devotament total, căci ţie îţi place să ai opţiuni. Tu eşti mereu în mişcare, de aceea bărbaţii cu care intri în contact pot crede că nu vor reuşi să te ţină pe loc. Mai apoi, familia este foarte importantă pentru tine, iar dacă cei apropiaţi ţie nu-l plac pe noul tău iubit, preferi să-i faci vânt. Când reuşeşti să treci peste aceste piedici, asigură-te că îţi exprimi sentimentele, căci tot zodia te îndeamnă deseori să adopţi o atitudine mai degrabă rece.

Peşti: Eşti genul de persoană care se sacrifică enorm pentru a păstra o relaţie şi care ajunge să sufere mult prea mult.  Când porneşti la drum încearcă să te rupi de fantezii şi să vezi lucrurile aşa cum sunt de la bun început, asta ca să eviţi o nouă dezamăgire. Fii realistă şi dă-ţi seama că niciun bărbat nu este perfect, iar romantismul din filme e doar o frântură din ce presupune fericirea într-o relaţie.

Citeşte mai multe aici!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest