De ce familia Elenei Gheorghe nu a fost de acord ca artista să se căsătorească cu soțul său: „L-am ținut ascuns un an și jumătate”

 

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste din România și chiar dacă este căsătorită de aproape 10 ani, nu mulți sunt cei care cunosc detaliile din intimitatea relației ei cu Cornel Ene. Printre amănuntele neștiute se număra și faptul că familia artistei nu a fost de acord să se căsătorească cu soțul ei, iar motivul este incredibil.

Unul dintre principalii susținători ai Elenei Gheorghe când vine vorba de cariera muzicală este chiar soțul ei, care o sprijină necondiționat și o ajută indiferent de situație. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani și sunt părinții a doi copii minunați.

Dar până să formeze familia perfectă, relația lor a fost supusă multor incercări, peste care au reușit să treacă, într-un final.

În relaţia mea cu soţul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi (n.r. Mandinga), chiar şi cu riscul că vom fi daţi afară, am trecut prin Rai şi Iad şi cine ne cunoaşte cu adevărat ştie despre ce vorbesc, însă dragostea noastră întotdeauna a învins şi îi mulţumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta", a spus Elena Gheorghe acum ceva vreme. 

Artista a dezvăluit că a ținut relația cu Cornel ascunsă timp de un an și jumătate, iar asta atât pentru că erau colegi de trupă, cât și din cauza familiei sale. Mai precis, din cauza bunicii Elenei care spera să își găsească un iubit machedon.

Când l-a cunoscut pe Cornel, a fost foarte rezervată. Când a aflat, de fapt. L-am ţinut secret cam 1 an jumătate. Nu ştiam cum să-i spun (...) Eu mă duceam cu gândul să-i spun, dar ea povestea de pretendenţi sau de ce şi-ar dori ea. (...) Până la urmă, i-am spus. A fost foarte dezamăgită, a început să plângă. Nu prea a mai vorbit cu mine următoarele ore. Nu-i venea să creadă.” a dezvăluit Elena Gheorghe pentru okmagazine.

Cornel Ene a fost supus la multe probe din partea bunicii Elenei înainte să fie acceptat în familia Gheorge, însă datorită caracterului și gesturilor pe care le-a făcut atât în fața artistei, cât și în fața familiei acesteia, a reușit să câștige respectul celor din jur și să fie iubit de toți apropiații cântăreței.

L-a cunoscut într-un moment în care era mai sensibilă. Nu era atât de vulcanică. Ea făcea cărţile în casă. Cornel o ducea acasă, o aducea. Se comporta ca şi când ar fi fost bunica lui. Conta foarte mult pentru ea. Într-o zi mi-a spus că ea o să plece cândva şi că o să mă lase pe mâini bune, că oricum Cornel face cât 10 aromâni", a completat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest