De ce fiica Stelei Popescu a abandonat proprietățile moștenite de la mama sa: „I-a lăsat atâta avere, dar nici pomeni nu-i face”

 

Fiica adoptivă a Stelei Popescu a abandonat proprietățile moștenite de la mama ei, în ciuda efortului pe care marea actrița l-a depus ca să le cumpere. Apropiații familiei susțin că vilele sunt părăsite rând pe rând de Doina Maximilian, în loc să fie îngrijite, așa cum și-ar fi dorit regretata vedetă.

Stela Popescu s-a stins în urmă cu trei ani, din cauza unui atac cerebral. Marea actriță și-a continuat pasiunea până aproape de sfârșitul vieții, chiar dacă alți colegi de breaslă ai săi au ales să se retragă de pe scenă și să se bucure de liniștea din sânul familiei.

Apropiații actriței susțin că motivul pentru care nu a renunțat la teatru a fost ca să îi ofere fiicei sale pe care a înfiat-o de mică, o viață lipsită de griji și să îi facă toată poftele. Chiar și așa, Doina Maximilian nu pare că respectă eforturile mamei sale pentru ea, ci din contră. După ce a părăsit locuința în care artista a locuit până în ultima zi de viață, fiica Stelei Popescu a abandonat și vila de 200.000 de euro de pe Litoral, potrivit click.ro.

Motivul?

Se pare că numărul mare de proprietăți pe care îl deține fiica Stelei Popescu, în urma moștenirii, este justificat prin teama Doinei Maximilian de a nu-și vedea mama că donează bani cauzelor umanitare sau că își investește averea în altceva, decât în propria persoană.

“Stela a muncit pe rupte, n-a stat o clipă locului. Casele le cumpăra pentru fata ei, Doina, care voia mereu alta şi alta. Stătea cam doi - trei ani în câte una, apoi o convingea pe Stela să-i cumpere alta. Se temea ca mama ei să nu cheltuiască banii pe altceva sau să nu-i doneze pentru acte umanitare”,  au spus apropiații artistei pentru click.ro

Mai mult decât atât, Doina Maximilian nu doar că a abandonat proprietătile moștenite, ci și-a uitat și mama, al cărei mormânt îl vizitează extrem de rar, potrivit acelorași surse menționate anterior.

„Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici şi, vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest