De ce fiii Ilenei Ciuculete nu pot intra în posesia moștenirii, deși au câștigat procesul

 

Averea Ilenei Ciuculete pare a fi blestemată! Deși au câștigat procesul cu fiica lui Cornel Galeș, băieții interpretei de muzică populară nu pot intra în posesia moștenirii.

Au trecut deja trei ani de când Ileana Ciuculete a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, iar în urma ei a rămas o familie îndurerată și o avere imensă. Avere pe care au tot încercat să pună mâna atât băieții interpretei, cât și fiica fostului partener de viață al artistei, însă fără niciun câștig.

Fiii Ilenei Ciuculete au tras mult până când au reușit să câștige procesul împotriva fiicei lui Cornel Galeș, Claudia Stroe, dar chiar și așa, tot nu au putut intra în posesia averii lăsate de mama lor.

Potrivit Click.ro, înainte de moarte, Cornel Galeș a încercat să îl vândă și a semnat un contract cu doi tineri pe apartamentul lăsat de fosta soție, luând un avans de 50.000 de euro. Tinerii în cauză s-au mutat în el, iar acum, după ce fii Ilenei Ciuculete au câștigat procesul, aceștia trebuie sa elibereze locuința.

Băieții artistei așteaptă hotărârea definitivă de la judecători, iar dacă familia recent mutată în apartamentul artistei nu va vrea să părăsească locuința, fiii Ilenei Ciuculete vor apela la un executor judecătoresc, potrivit click.ro.

Vă reamintim ca Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe data de 14 martie 2017, la vârsta de 59 de ani, din cauza unei ciroze galopante izvorâte dintr-o hepatita C. La doi ani distanță, Cornel Galeș, soțul interpretei de muzică populară, a murit și el într-un accident rutier violent.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest