De ce fiul lui Constantin Măgureanu este amenințat cu moartea: „Nu mai vor terenul, dar vor arvuna înapoi. Mi-e teamă!”

 

Fiul lui Constantin Măgureanu a făcut primele declarații după ce a fost amenințat cu moartea, din cauza unui teren pe care l-a pus la vânzare. Răzvan a explicat cu lux de amănunte de la ce a pornit tot coșmarul prin care trece.

În cadrul unei conversații telefonice pentru jurnalul de la Antena Stars, fiul lui Constantin Măgureanu a povestit că de câteva zile se teme pentru viața lui și a familiei sale. Potrivit spuselor lui, totul a pornit de la un teren care le aparține bunicilor săi. Pentru că a vrut să le dea o mână de ajutor, acesta i-a pus în contactat cu o domnișoară care se arătase interesată de a intra în posesia proprietății.

„De mai multe zile trăiesc un coșmar. Mi-e frică să merg pe stradă, să răspund la telefon. Sunt amenințat, umilit, intimidat de mai multe persoane. Am fost contactat de o doamnă care a venit cu un cetățean străin, i-am direcționat către bunicii mei, aceasta fiind singura implicare. Le-au dat și o arvună, însă ulterior le-a spus că nu mai vor terenul. Domnișoara respectivă era traducător pentru omul străin, iar acum vor arvuna înapoi.” ne-a spus Răzvan.

Lucrurile au luat o turnură dramatică, în momentul în care bunicii lui Răzvan au primit arvuna, iar potențialii cumpărători s-au răzgândit în ceea ce privește achiziționarea terenului. În încercarea de a recupera banii pe care i-au dat bunicilor drept garanție, domnișoara a lansat amenințări grave, atât la adresa fiului lui Constantin Măgureanu, cât și a bunicilor lui.

Ba mai mult, potrivit spuselor lui Răzvan, mama “agresoarei” s-a prezentat și la poarta bunicii sale pentru a revendica suma de bani, bătrâna chemând ulterior Poliția.

„Când merg pe stradă, întorc capul de 20-30 de ori. Mi-e teamă efectiv. Mi-e frică să mă duc și la bunici la Corabia, pentru că am înțeles că unii sunt de acolo. Mâine o să mă prezint la poliție cu avocatul și cu dovezile.

Din păcate, bunicul meu a decedat acum 3 săptămâni. Bunica se teme, pentru că mama domnișoarei a venit la poartă. Cred că a amenințat-o. A chemat poliția. A făcut doamna o declarație.”, ne-a mai spus Constantin Măgureanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest