De ce fiul Mihaelei Rădulescu refuză să vorbească în limba română cu familia lui: „Am problema asta cu el”

 

Încă de când l-a născut, Mihaela Rădulescu și-a ținut fiul cât mai departe de lumina reflectoarelor, încercând să îl protejeze de gurile răutăcioase și de opinia publică. Anii au trecut, iar Ayan a devenit un adevărat cavaler care îi dă multe motive de mândrie mamei sale. Însă chiar și așa, există un lucru care o frământă pe prezentatoarea TV: faptul că fiul ei refuză să vorbească în limba română și când stă acasă cu ea.

Ayan Schwartzenberg, în vârstă de 16 ani, este un adolescent model care urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo, Monaco și care deja știe foarte bine pe ce drum vrea să meargă în viață. Mai mult de atât, și-a făcut deja o listă cu câteva universități de prestigiu, ale căror cursuri vrea să le urmeze, precum: Harvard, Yale sau Stanford.

Recent, Ayan Schwartzenberg a reprezentat Republica Franceză într-un program al Universității Yale, unde a dezbătut subiectul consumului de droguri în rândul tinerilor și repercusiunile pe care le poate avea viciul.  

Cu așa copil, Mihaela Rădulescu nici nu avea cum să fie altfel decât extrem de mândră: „Este o fericire pentru mine, am un copil bun. Ştiu, când mamele îşi laudă propriii copii sună ciudat, dar chiar am un copil bun. Un copil foate pasionat de şcoală, care ştie foarte bine ce vrea, iar chestia asta mă bucură foarte tare. Nu aş fi avut vreo problemă dacă ar fi fost nehotărât, fiindcă e firesc la vârsta asta, dar deocamdată pare hotărât să meargă pe cibernetică', a mărturisit vedeta, pentru viva.ro.

De ce fiul Mihaelei Rădulescu refuză să vorbească în limba română

Deși este extrem de fericită pentru modul în care Ayan a crescut și s-a dezvoltat, Mihaela Rădulescu a dezvăluit pentru sursa menționată anterior că are totuși o nemulțumire legată de fiul ei: faptul că nu vorbește în limba română.

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză', a mai declarat Mihaela Rădulescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest