De ce Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit, în secret: „Știu că sună pompos”

 

Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit, în secret, departe de ochii curioșilor. Evenimentul a fost unul extrem de restrâns, alături fiindu-le doar nașii, Daniel Buzdugan și soția sa, alături de copii. La scurt timp după ce au făcut pasul cel mare, „Domnul Rimă” a dezvăluit care a fost motivul ceremoniei secrete.

Flick și Denisa Hodișan s-au casătorit civil, pe o plajă superbă din Creta, evenimentul fiind unul ținut secret până în ultima clipă. Cei doi nu au vrut să vorbească despre acest subiect, până acum, când a oferit câteva detalii despre dorința de a organiza un moment special departe de ochii lumii.

„Știu că sună pompos când spui "nuntă în secret", dar nu ne-am dorit neapărat să fie un secret la modul la care să nu știe nimeni și să fie o chestie wow. Pur și simplu am decis să facem lucrul acesta și am decis că e un lucru pe care îl împărtășim și îl trăim noi de ceva vreme și am vrut să-l facem noi doi”, a explicat Flick.

Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit, în secret

Vestea că s-au căsătorit a fost dată la scurt timp după ce au spus marele „Da”, în fața ofițerului stării civile, pe o frumoasă plajă din Grecia.

„De azi, în fiecare zi, / Am să îți țin în mână mâna / Și-am să te scriu în poezii / Din august, … pentru totdeauna!”, au fost cuvintele prin care Domnul Rimă și-a anunțat fanii că a devenit bărbat însurat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest