De ce Florin Pastramă a târât-o din mașină și a bruscat-o pe Brigitte: „Nu știe cum să mai scoată bani de la mine”

 
+2 click pentru
galerie

Recent, în presă au apărut imagini șocante cu Brigitte și cu Florin Pastramă, în timp ce vedeta era agresată într-o parcare de afacerist, după ce a târât-o din mașină și a trântit-o la pământ. Invitați în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, cei doi soți au explicat motivul de la care a pornit scandalul dintrei ei.

După imaginile care au făcut înconjurul internetului cu Brigitte și Florin Pastramă, toată lumea a crezut că cei doi se vor separa, însă nu s-a întâmplat așa. Ci din contră. Pentru că trăiesc o dragoste mult prea pasională, câteodată scânteile aprind flăcări greu de controlat. Așa cum s-a întâmplat și de data aceasta.

De ce Florin Pastramă a bruscat-o pe Brigitte

Sătul de speculațiile pe care le-a tot auzit, Florin Pastramă a decis să dezvăluie motivul pentru care s-a comportat așa cu Brigitte. După spusele brunetei, în ziua cu pricina o copleșise un gând precum că soțul ei ar avea o amantă și ar încerca împreună să obțină cât mai mulți bani de la ea pentru plăcerile lor. Astfel că Brigitte a început să îl acuze nefondat pe Pastramă de infidelitate și să îi adreseze cuvinte urâte, comportament care „l-a scos din pepeni”.

„Noi am început ziua foarte prost. Aveam un fel de tahicardie și am luat și un medicament. Toată ziua am fost foarte încordată. La orice îmi spunea, eu îi răspundeam tăios. De la o discuție la alta, i-am spus că nu e în stare nici să dea cu spatele, că nu e bun nici să fie șofer. (...) Noi tot aveam discuții contradictorii în care îl întrebam cine e femeia care îmi trimitea mesaje și din cauza căreia era să mor. Eu nu exagerez cu nimic, era să mor în dimineața aia! (...) Eu am trăit cu ideea că el are o amantă și că nu știe cum să mai scoată bani de la mine”, a declarat Brigitte la Xtra Night Show, de pe Antena 1.

Florin Pastramă a continuat spusele lui Brigitte și a mărturisit că ajunsese la limita răbdării, așa că a coborât din mașină și a tras-o de pe scaun, pentru a o pune la volan, în încercarea de a pune capăt discuțiilor. Însă, din păcate, rezultatul nu a fost deloc cel așteptat, după cum se poate vedea în imaginile virale cu cei doi.  

„M-a jignit. Mi-a spus că nu sunt în stare nici să conduc. Mă deranja că erau camerele cu noi. M-a deranjat foarte tare ce mi-a spus de față cu colegii de la Antena Stars. M-am simtit jignit în orgoliu și am reacționat, am pus-o să conducă. Am tras-o din mașină să o duc la volan că nu mai voiam să conduc. A zis că o să conducă ea și nu a mai vrut. I-am zis: condu, fă, tu!”, a mărturisit partenerul vedetei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest