De ce Florin Pastramă s-a botezat în religia penticostală: „Când mi-a spus, am încremenit”

 

După ce Florin Pastramă s-a botezat în religia penticostală, toată lumea a crezut că alegerea lui a fost doar ca să o convingă pe Brigitte că este bărbatul ideal pentru ea, dat fiind că bruneta era deja penticostală. Iată că în cadrul emisiunii „Brigitte și Pastramă”, afaceristul a dezvăluit că au existat și alte motive care au stat la baza schimbării religiei.

Înainte de a se căsători cu Brigitte, Florin Pastramă s-a botezat penticostal, în aceeași religie ca a brunetei. Și chiar dacă la început a decis să renunțe la religia de creștin-ortodox în care s-a născut la insistențele soției, ulterior a început să experimenteze sentimente unice în care Divinitatea comunica cu el.

Florin Pastramă a dezvăluit că în prima săptămână în care a ajuns la București, a fost dus la biserică de Brigitte, loc în care a cunoscut-o pe Sora Marina, care i-a reamintit de niște lucruri pe care le-a trăit și pe care le-a dat de mult uitării.

„Sora Marina mi-a spus niște lucuri pe care nu le știa nimeni. Și eu uitasem de ele, am încremenit. Atunci Dumnezeu a lucrat. În prima săptămână când am ajuns la București m-a dus Brigitte la biserică. Te întreabă: „crezi că Domnul Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu? Mi-am predat sufletul. Asta înseamnă că Îl primești pe Domnul Iisus în sufletul tău”, a declarat Florin Pastramă.

În continuare, afaceristul a mărturisit că s-a după ce s-a botezat, Brigitte a primit Duhul Sfânt, experiență pe care unii poate nu ajung să o trăiască niciodată.

„M-am botezat, m-a băgat în apă și a treia săptămână m-am dus pentru Duhul Sfânt. S-a rugat Brigitte mult de tot și a luat Duhul Sfânt. Alții au 10, 15 ani și nu au primit. Tu trebuie doar să te rogi la Dumnezeu și îți schimbă viața”, a mai spus Florin Pastramă la „Antena Stars”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest