De ce Florin Piersic nu mai vrea să urce pe scenă. Marele actor a renunțat la teatru!

 

Florin Piersic nu mai vrea să urce pe scenă și să joace! Medeea Marinescu, coleaga de breaslă, a dezvăluit care este motivul din cauza căruia marele actor a renunțat la teatru!

Florin Piersic nu a mai jucat de mai bine de jumătate de an! Potrivit spuselor Medeei Marinescu, motivul pentru care nu a mai urcat pe scena de teatru este chiar pandemia de coronavirus, care l-a făcut să îi fie teamă să își mai continue vocația și să interacționeze cu alte persoane decât cele din familia sa.

Din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, Florin Piersic se afla în categoria persoanelor vulnerabile, care odată infectate cu COVID-19 pot ajunge în pragul mortii. Un alt motiv invocat de marele actor pentru care nu mai vrea să urce pe scenă este căldura tipică zilelor de vară.

„Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin – şi virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele. În august aveam patru reprezentanţi, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă”, a spus Medeea Marinescu, pentru Click!

Chiar dacă Florin Piersic nu trece deloc printr-o perioadă ușoară, fiind prima pauză atât de lungă pe care o face de la teatru, este sigur că va reveni pe scenă la un moment dat, iar atunci când o va face vrea să aibă forțe proaspete și să fie sănătos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest