De ce fratele Madonnei a dormit pe străzi timp de șapte ani: „Sunt un zero în ochii ei”

 

În timp ce Madonna avea sute de milioane de dolari în conturi, fratele ei dormea pe străzi și încerca să supraviețuiască din actele caritabile pe care le făceau oamenii care treceau pe lângă el. Iar lupta pentru propria viață a lui Anthony Ciccone a durat șapte ani!

Fratele Madonnei a făcut parte din sutele de persoane fără adăpost din Tranverse City, în Michigan, care își ținea toate lucrurile într-o pungă de plastic cu care se căra în diverse părți ale orașului pentru a face rost de mâncare.

În 2013, Anthony Ciccone a fost găsit de jurnaliștii americani, într-o formă teribilă, chiar în timp ce fusese arestat. În acel an, el și sora lui, Madonna nu își mai vorbiseră de mai bine de două decenii, iar potrivit spuselor lui pentru reporterii Daily Mail, motivul pentru care a fost abandonat a constat în dependența lui de alcool care îl adusese într-o stare degradantă.

„Sunt un zero în ochii ei; o persoană de toată jena. Dacă aş muri îngheţat, familia mea probabil că nu ar şti sau nu şi-ar face griji de asta", spunea fratele Madonnei, în urmă cu 7 ani.

La patru ani după declarațiile sfâșietoare oferite celor de la Daily Mail, familia Madonnei l-a luat de pe stradă și l-au băgat într-un centru de reabilitare, cu un program revoluționar, acolo unde pacienții sunt lăsați să bea cât doresc.

Potrivit spuselor celuilalt frate al artistei internaționale, Christopher, se pare că tratamentul a dat roade, iar Anthony Ciccone a reușit să scape de dependența pentru alcool. Ba mai mult decât atât, potrivt aceleași surse, cel care în urmă cu șapte ani locuia sub un pod din Michigan, acum stă în casa cântăreței americane!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest