De ce Gigi Becali nu vrea să poarte mască: „Eu fac ce spun doctorii mei. Câine să-mi pun botniță, nu vreau”

 

Gigi Becali a explicat de ce nu vrea să poarte mască! După ce a invocat motive medicale, latifundiarul din Pipera a făcut noi declarații controversate despre pandemia de coronavirus.

Gigi Becali a mărturisit că motivul din cauza căruia refuză cu desăvârșire să poarte mască este pentru că a auzit de la doctori, că prin purtarea acesteia, i-ar scădea imunitatea și ar fi mai predispus la boli.

„Eu fac ce spun doctorii mei. Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun mască, să nu scadă oxigenul, să nu scadă imunitatea. Covid: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta înseamnă covid, vitamina C, vitamina D, zinc.” a spus Gigi Becali.

Mai mult de atât, Gigi Becali a spus că pe lângă scăderea nivelului de oxigen, nu doreste să poartă mască pentru că seamănă prea mult cu o botniță, iar el nu este câine. Cât despre modul în care se protejează și îi protejează pe ceilalți, latifundiarul din Pipera a mărturisit că stă departe de ei și nu intră în contact cu nicio persoană străină.

Însă ce consideră că îl ține departe, cu adevărat, de virusul de temut este cretința, dat fiind că se împărtășește în fiecare vineri: „Dacă mă unge în fiecare vineri cu mirul Sfântului Duh sfinţit şi dacă mă împărtăşesc cu sângele şi cu trupul lui Hristos, nu mi-e frică nici de şapte miliarde de Covid.” a completat afaceristul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest