De ce îl ascunde Ramona Bădescu pe tatăl copilului său. Nu se afișează în public, deși se consideră soț și soție

 

Ramona Bădescu și-a găsit alesul și este mai fericită ca niciodată în brațele unui italian. Cu toate acestea, vedeta este discretă în ceea ce privește viața sa amoroasă și nu vrea să îl expună public pe bărbatul misterios.

Frumoasa brunetă a declarat că adevăratul motiv pentru care îl ține secret pe omul iubit este ca nu s-a ivit încă momentul potrivit. Iar relația dintre ei doi merge atât de bine, încât vor să se bucure din plin de ceea ce trăiesc împreună.

Ramona Bădescu a devenit mamă atunci când se aștepta mai puțin: la 50 de ani. Cu toate acestea, actrița a recunoscut că ar mai vrea un copil, iar dorința ei este să fie fetiță și să poarte numele Anita. Și chiar dacă identitatea bărbatului din viața ei este încă necunoscută, vedeta a dat câteva detalii despre tatăl copilului ei în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.

„Și cu bărbatul potrivit am rămas însărcinată. S-a creat acea magie în cuplul nostru. Altfel, sigur, nici el, nici eu nu ne-am fi oprit. Ne-am fi dorit din suflet acest lucru atât de important. N-ar fi ieșit această minune dacă nu ne-am fi iubit și dacă nu ne-am fi dorit ca lucrul acesta să se întâmple. (...). Momentul cererii în căsătorie au fost mai multe pentru ca am zis că vreau să mă ceară în italiană, în română, în dialectul sicilian cu muzică napoletană. Dar fiecare momentu a fost unul minunat” a spus Ramona Bădescu, în urmă cu puțin timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest