De ce Ioana Simion a transformat locuința lui Ilie Năstase în șantier. Are legătură cu fostele neveste ale tenismenului

 

Ioana Simion a „transformat” vila din Primăverii a lui Ilie Năstase în șantier! Actuala soție a tenismenului a simțit nevoia să își pună propria amprentă asupra casei, așa cum au făcut-o și celelalte partenere ale tenismenului, iar motivul care stă la baza renovării este uluitor.

Cununia religioasă dintre Ioana Simion și Ilie Năstase a venit pe nepusă masă, imediat după ce bruneta anunțase că are de gând să divorțeze de fostul campion pe motiv de „nepotrivire de caracter și violență verbală”.

Însă cu talentul de cuceritor, Ilie Năstase a reușit să o convingă că sunt făcuți unul pentru celălalt, astfel că o lună mai târziu spuneau „Da!” în fața altarului. După ce s-au căsătorit, Ioana Simion a dezvăluit că a acceptat să se căsătorească cu fostul tenismen abia după ce i-a pus anumite condiții acestuia, printre care numărându-se și renovarea vilei din Primăverii.

Se pare că argumentul adus de Ioana Simion pentru ca Ilie să îi permită să renoveze a fost acela că nu se putea simți bine în vilă, din cauza energiilor negative pe care cele patru foste soții le-au lăsat in casă.

„Nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă. I-am spus şi lui Ilie lucrul acesta şi chiar înainte de cununia civilă am discutat că cel mai bine pentru noi ar fi să locuim în altă parte”, spunea ea.

Astfel că după ce s-au căsatorit, Ilie Năstase i-a permis Ioanei să curețe casa de „energiile negative” pe care le-au „uitat” fostele partenere ale acestuia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest