De ce își terorizează Gina Pistol iubitul: „Nu vreți să știți prin ce trece săracul”/ VIDEO

 

Gina Pistol și-a ținut departe relația de lumina reflectoarelor, dar acum a dezvăluit câteva amănunte din intimitatea cuplului! Prezentatoarea emisiunii culinare „Chefi la Cuțite” a mărturisit cum s-a desfășurat povestea de dragoste pe care o trăiește în vreme de pandemie, dar și care sunt motivele din cauza cărora își terorizează iubitul.

Este frumoasă, este deșteaptă și este și fată de casă! Gina Pistol întrunește toate calitățile unei femei perfecte, iar iubitul ei este, cu siguranță, un norocos. Asta, desigur, atunci când nu îi deranjează canapeaua pe care abia a curățat-o sau nu lasă firimituri în bucătăria în care a stat ore întregi.

”Am aspirat, am gătit, am spălat, am făcut live-uri pe internet. Asta e problema mea, sunt prea gospodină. Nu vreți să știți prin ce trece săracul Andrei. Sunt maniacă cu curățenia. Mie îmi ia vreo șapte ore să fac curățenie în toată casa”, a mărturisit Gina Pistol, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

”După ce fac toate astea și casa strălucește, el se gândește că ar mânca ceva pe canapea, atunci devin teroristă”, a mai spus prezentatoarea TV.

În timpul în care a stat izolată doar cu iubitul ei, Gina Pistol a mărturisit că a învățat să gătească vită, fiind o carne pe care o consumă foarte des partenerul ei, iar sfaturile le-a primit de la Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea.

”În pandemie i-am sunat pe Florin și pe Sorin să-mi spună cum să fac vită, pentru că nu știam și iubitul meu mănâncă mai mereu, eu nu prea. Înainte să fiu în emisiune nu știam că există mai multe cuțite, aveam trei cuțite acasă, toate la fel. Acum am o colecție de cuțite”, a mai mărturisit Gina, pentru ”Acces Direct”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest