De ce Jador nu și-a văzut sora de mai bine de doi ani: „Eu nu-mi cunosc nepoții”/ VIDEO

 

Deși este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Jador ascunde o suferință mare în suflet. Cântărețul a vorbit despre cele mai mari regrete ale sale, în cadrul reality-show-ului „Jador Adevărat”, printre care și despre motivul din cauza căruia nu și-a văzut sora de mai bine de doi ani.  

În timp ce se afla spre un concert, Jador și-a vărsat oful și a mărturisit că îi este tare greu să fie departe de unele dintre cele mai importante persoane ale vieții sale: sora și fratele său. Cântărețul a mărturisit că nu și-a mai întâlnit sora de mai bine de doi ani, din cauza faptului că aceasta se află în Germania, ca să câștige un ban pentru a se întreține, alături de familia sa. Cât despre fratele lui, și el este plecat în străinătate, din același motiv.

„Fratele meu e în Anglia, sora mea e în Germania. Pe sora mea nu am văzut-o doi ani de zile, pentru că a plecat la muncă. Trebuie să-și găsească bărbatul ei... Familia noastră l-a ajutat cu ce a putut că și el e singur. Băiatul ăsta cu care s-a măritat sora mea și trebuie să-l ajute cineva”, a povestit Jador la „Antena Stars”.

Un alt regret care îi mistuie sufletul constă în faptul că nu își cunoaște nepoții, așa cum și-ar fi dorit. Din cauza programului aglomerat pe care îl are și din cauza distanței, Jador i-a întâlnit pe cei mici numai de trei sau patru ori.

„Noi suntem mulți, ne ajutăm unii pe alții. Până la urmă acum sunt nepoții mei la mijloc. Am nepoți, nu-mi vine să cred. Uite, mă, și eu nu-mi cunosc nepoții. M-am văzut de trei, patru ori cu ei. Le-am dus o pungă de dulciuri și gata. Asta înseamnă străinătatea. Dacă nu cântam, ce făceam? Am și facultate și master și le am degeaba”, a cotinuat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest