De ce Jador refuză să intre într-o relație: „Am una de mi-e dragă, dar...”/ VIDEO

 

Deși este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, Jador refuză să intre într-o relație și ne-a spus și de ce. În cadrul emisiunii „Jador Adevărat” de la Antena Stars, artistul a dezvăluit care este motivul pentru care nu are o iubită.

Nu este niciun secret faptul că Jador este înconjurat de femei frumoase, atât datorită modului în care arată, cât și al talentului său cu care a rupt topurile muzicale românești. Chiar și așa, artistul refuză să intre într-o relație, cel puțin, pentru moment, iar motivul se pare că ar avea legătură cu celebritatea.

Cântărețul a mărturisit că toate femeile din jurul lui sunt încântate de succesul pe care îl are și tocmai de aceea nu știe dacă pretendentele la inima lui sunt îndrăgostite, cu adevărat, de el sau de statutul său.

„Nu am o relație în momentul de față. Nu sunt fete de casă, doar se dau la mine multe, nu ca oi fi eu mare furmos, le trebuie că sunt eu Jador, că am un mușchiuleț, că am o pătrățică, că am două milioane aici și de asta nu stau cu niciuna”, a spus Jador la „Jador Adevărat”.

Mai mult de atât, manelistul a dezvăluit că a existat o fată care i-a pus capac și cu care a fost și într-o relatie în urmă cu mai mulți ani, însă acum nu mai sunt împreună.

„Am una de mi-e dragă, dar sunt despărțit de ea de mult timp. Aia singură e care mi-a fost dragă. Am mai iubit fete, dar aia mă știe de înainte, de acum 5 ani”, a adăugat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest