De ce Jador trebuie să facă sport constant: „Există riscul foarte mare să mă îmbolnăvesc”/ VIDEO

 

Jador este adeptul unui stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație corectă și pe un program de activitate fizică constant. Însă motivul pentru care face toate aceste lucruri nu este doar pentru a arăta cât mai bine, ci mai există ceva la mijloc, legat de sănătatea lui.

În cadrul reality show-ului „Jador Adevărat”, interpretul de muzică de petrecere a dezvăluit că părinții lui au fost bolnvai și există o mare posibilitate ca și el să ajungă în aceeași situație.

Face sport din cauza fricii de boală

Tocmai de aceea, Jador nu ratează nicio oră de antrenament, ca să aibă un corp sănătos care să înfrunte orice boala ar încerca să îl doboare. În timpul unei ture de exerciții, artistul a dezvăluit că atât mama, cât și tatăl său s-au luptat cu cancerul și au trecut prin momente grele din cauza bolii crunte.

„Fac sală pentru că mama și tata au fost bolnavi și am riscul foarte mare să mă îmbolnăvesc și eu. De cancer. Riscul e foarte mare și trăiesc o viață sănătoasă ca să nu mă duc de râpă”, a explicat Jador.

Tot în cadrul ediției difuzate pe 6 octombrie, telespectatorii au putut afla care sunt antrenamentele pe care Jador le face de cel puțin trei ori pe săptămână pentru a avea un corp fit și pentru a se menține sănătos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest