De ce Jojo și Paul Ipate nu vor să se căsătorească, chiar dacă au opt ani de relație

 

Jojo și Paul Ipate sunt împreună de mai bine de opt ani, dar chiar și așa, nu au făcut încă pasul cel mare. Iar noi am aflat de ce nu vor să se căsătorească!

După ce apărut zvonuri în presă că între Jojo și Paul Ipate lucrurile nu mai funcționează la fel de bine ca la început, atât ea, cât și el au infirmat toate speculațiile prin aparițiile pe care le-au avut împreună, cât și prin imaginile publicate pe conturile de socializare.

Ba mai mult, pentru viva.ro, Jojo a mărturisit că evoluția iubirii dintre ea și Paul Ipate a fost precum “creșterea a două plante complementare într-o grădină”.

De ce nu vor să se căsătorească

Și chiar dacă dragostea lor deja este la un alt nivel, Jojo a dezvăluit că atât ea, cât și partenerul ei de viață, Paul Ipate nu au de gând să se căsătorească unul cu celălalt pentru că nu cred în semnificația actului pe care l-ar semna la primărie, ci sunt de părere că secretul longevității este iubirea în sine.

„Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu.”, a mai spus artista.

Cât despre cum a reușit Paul Ipate să o cucerească, Cătălina Gramă, cunoscută sub numele de Jojo a spus că s-a îndrăgostit iremediabil datorită sensibilității și umorului lui, cât și datorită unei melodii compuse de el - fiind "dragoste la prima ascultare"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest