De ce Karmen și sora ei nu vor să cânte manele ca tatăl lor, Adrian Minune: „Nu este ok”

 

Adrian Minune este un nume „cu greutate” în industria muzicală din România! Și chiar dacă este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din țară, niciuna dintre fetele sale nu vor să îi urmeze pașii. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Adriana Simionescu a dezvăluit care este motivul pentru care ea și sora ei, Karmen, nu vor să cânte manele precum tatăl lor.

Karmen este deja o senzație în muzica pop din România, iar acum, din urmă vine și Adriana Simionescu care își dorește să aibă parte de același succes precum sora sa. Dar pentru asta trebuie să muncească extrem de mult, așa cum a făcut-o și fiica cea mare a lui Adrian Minune.

Și în ciuda faptului că viața de artiste le-ar fi mult mai ușoară, dacă s-ar reprofila și ar cânta muzică de petrecere așa cum o face tatăl lor, cele două nici nu vor să audă de așa ceva! Motivul?

Adriana Simionescu a dezvăluit că ea și Karmen nu își doresc să cânte manele din cauza lumii dure în care ar trebui să se învârtă. Așa că au ales o altă zonă, în care pot demonstra tuturor că au talent și pot ajunge departe și fără ajutorul tatălui lor.

”Pentru că pur și simplu, părerea noastră, a mea și a lui Karmen, despre mediul în care tata lucrează este una care depinde de situație. Ca fată consider că nu este ok să faci asta. Nu cred că mi s-ar potrivi, cu tot respectul pentru femeile care fac asta, sunt puternice”, a spus Adriana Simionescu în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest