De ce Lidia Buble nu vrea să își opereze nasul: „Mă frapează felul în care alții cataloghează”

 

Deși s-au făcut foarte multe glume pe seama nasului ei, Lidia Buble a explicat care este motivul pentru care nu și-ar face rinoplastie niciodată.

Lidia Buble este o femeie foarte frumoasă și admirată de mulți reprezentanți ai sexului puternic pentru formele sale, însă chiar si așa, nu puține au fost dățile când a fost criticată pentru nasul măricel.

O mulțime de persoane au râs de forma și de mărimea nasului ei, însă artista nu a aplecat niciodată urechea la ce au spus gurile răutăcioase. Ba mai mult, artista a dezvăluit de nenumărate ori că îi place la nebunie cum arată nasul său, considerând-o o trăsătură unică ce o scoate din anonimat.

Fiind des întrebată dacă va apela la operația de micșorare a nasului, cântăreața a explicat că nu are de gând, fiind extrem de mulțumită de felul în care a modelat-o Dumnezeu.

”Este curios cum alții încearcă să intervină nu doar în viața mea, cât și în ceea ce privește aspectul meu fizic. Pe moment, poate fi distractiv dar, dintr-un punct, poate deveni enervant. În această toamnă, voi lansa o piesă care vorbește exact despre acest subiect, despre cât de bine te poți simți în pielea ta, fără să devii obligată să faci ceva din cauza presiunii celor din jur. Sunt convinsă că Tatăl de Sus m-a desenat așa cum trebuie, iar eu mă simt nemaipomenit în pielea mea.”, a declarat ea pentru viva.ro.

Lidia Buble a mărturisit că nu pune la suflet cuvintele răutăcioase care nu au alt scop decât a o jigni și a-i face rău și îi compătimește pe cei care critică oamenii pe baza unui stereotip.   

”Nu am avut complexe și nici nu voi avea, dar mă frapează felul în care alții cataloghează omul după anumite stereotipuri de tip carton.”, a mai zis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest