De ce Marcel Pavel și soția sa nu s-au cununat religios, în cei 28 de ani de căsnicie: „Încă nutresc sentimentul că...”

 

Deși sunt căsătoriți de mai bine de 28 de ani, Marcel Pavel și soția sa nu s-au cununat religios. Abia după aproape trei decenii de mariaj, artistul a dezvăluit care a fost motivul din cauza cărora nu au ajuns in fața altarului.

Marcel Pavel și soția sa formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă românească. Indiferent de obstacolele pe care le-au intâmpinat în relația lor, cei doi au reușit să le depășească întotdeauna și s-au susținut necondiționat. Chiar și așa, artistul și partenera lui de viață nu au ajuns încă în fața altarului, după 28 de ani de căsnicie.

La aproape trei decenii de relație, Marcel Pavel a dat cărtile pe față și a explicat motivul din cauza căruia nu s-a cununat religios. Se pare că soția sa nu și-a dorit cununia în fața lui Dumnezeu, însă cântărețul speră că o vor face, la un moment dat, iar prezente la eveniment vor fi doar cele mai apropiate persoane.

”Într-adevăr, nu am făcut şi cununia religioasă, a fost alegerea soției mele, pe care o respect, însă încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu, în taină, alături doar de câteva persoane foarte dragi nouă”, a mărturisit Marcel Pavel pentru VIVA!

Cum se mai simte artistul după ce a fost externat

După ce a fost la un pas de moarte din cauza coronavirusului, Marcel Pavel are foarte mare grijă de sănătatea lui și este foarte atent cu ce oameni interacționează, însă, din păcate, emoțional nu se simte foarte bine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest