De ce Melania Trump are două inele de logodnă. Ambele valorează nouă milioane de dolari! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Melania Trump a dus o viață în lux și înainte ca soțul ei să devină Președintele Americii. Pe lângă ținutele extrem de elegante cu care se îmbracă ori de câte ori își face apariția în public, Prima Doamnă a atras atenția și prin cele două inele de logodnă costisitoare cu care și-a accesorizat outfit-urile de-a lungul timpului.  

Relația Melaniei cu Donald Trump a început în 2998, iar în 2004 s-au și logodit. Așa cum era de așteptat, cererea în căsătorie a fost marcată cu un inel de 15 carate care, la vremea aceea, valora 4,2 milioane de dolari. Sumă pe care Donald a achitat-o pe jumătate, dat fiind că s-a lăudat peste tot că a primit o reducere de aproximativ 50% la achiziția lui.

La un an distanță, cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii extravagante care a avut loc în Florida.

După 15 ani de la cererea în căsătorie, inelul de logodnă cu discount-ul căruia s-a tot lăudat Președintele SUA a dispărut de pe degetul Melaniei Trump, iar surse apropiate cuplului au spus că ar fi fost din cauza decizie, aparent de neclintini, a Primei Doamne de a divorța.

Aceleași surse au dezvăluit că în 2015, când Trump se gândea să candideze la alegereile prezindențiale din următorul an, i-a oferit Melaniei un nou inel de logodnă de 25 de carate, în valoare de 5 milioane de dolari, ca să îl ajute să își mențină imaginea de familist pe care și-a creat-o în fața susținătorilor săi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest