De ce merită să alegi flori dintr-o florărie online de lux?

 

Comerțul online este unul dintre cele mai bune lucruri care ni s-a întâmplat vreodată. Cine ar fi crezut în urmă cu trezeci de ani de exemplu, că vom putea cumpără orice ne dorim în pauză de masă, în doar câteva minute? 

Astăzi, putem achiziționa tot ce vrem online, inclusiv bunuri perisabile sau fragile, așa cum sunt florile. În cele ce urmează, vrem să îți prezentăm câteva argumente pentru a te convinge să comanzi cât mai des dintr-o florarie online de lux Maison d’Or!

  • Oferta variată de flori deosebite: de câte ori ți s-a întâmplat să cauți o anumită floare sau un buchet care să arate perfect, însă tot ce ai găsit a fost un buchet banal? De acum, nu mai trebuie să te mulțumeșți cu puțîn: o florărie online de lux îți oferă cele mai frumoase buchete și aranjamente! Uită de ambalaje care nu arată tocmai bine, de flori ofilite și de prețuri mult prea mari pentru rezultatul final. O florărie online de lux este locul din care poți alege cele mai frumoase flori, atât clasice, dar și exotice: orhidee, crini regali, lisianthus, dhalia, ranuculus, trandafiri, lalele, hortensii. Toate acestea și nu numai, pot fi regăsite și în buchetul sau aranjamentul comandat de ține. 
  • Uită de grijă banilor cash: tehnologia ne permite să plătim aproape orice achiziționăm cu ajutorul cardului bancar. Este mult mai simplu, mai rapid și de ce nu chiar și mai igienic (și nu doar în această perioada de Pandemie de Coronavirus). De câte ori nu ți s-a întâmplat să mergi la o florărie și să uiți că nu ai scos bani de pe card, fiind nevoie să alergi până la cel mai apropiat bancomat? Uită de toate aceste neajunsuri plătind online, cu ajutorul cardului. 
  • Trimite celor dragi și alte cadouri, nu doar flori: un alt avantaj de a comandă dintr-o florărie online de lux este faptul că poți alege și alte produse, nu doar flori. Astfel, dacă este ziua de naștere a unei persoane dragi și nu poți fi lângă ea, îi poți trimite un tort, praline, un parfum de nișă, un ursuleț de plus și lista continuă. Practic, ori de câte ori nu ai timp să alegi un cadou deosebit, lasă acest lucru în grijă unei florarii online!
  • Livrare oriunde în țară, în cel mai scurt timp. Poate ți s-a întâmplat vreodată să îți dorești să trimiți mamei sau bunicii tale un buchet de flori, dar să nu poți din motive logistice. Din fericire, în ziua de astăzi, cu ajutorul unei florarii online de lux, poți trimite florile oriunde îți dorești. Nu este nevoie nici măcar să te afli în țară, deoarece este o comandă online. Nu-i așa că e super? 
  • Uită de trafic și aglomerație: la final de zi, suntem siguri că nu îți dorești să mai pierzi încă o ora sau poate chiar mai mult, timp pe care l-ai putea petrece alături de persoanele dragi. Astfel, în loc să mergi la florărie, doar intră pe site și alege florile preferate! Simplu și rapid. 

Ce spui? Te-am convins să alegi serviciile unei florarii online de lux?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest