De ce Miley Cyrus a divorțat de Liam Hemsworth, de fapt: „Nu pot accepta răutățile”

 

La mai bine de un an după divorțul de Liam Hemsworth, Miley Cyrus a decis să spună cu lux de amănunte ce anume a dus la separarea de actorul de la Hollywood.

Deși formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, povestea de dragoste dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth a ajuns la sfârșit la scurt timp după ce s-au căsătorit. Vestea desparțirii a picat ca o bombă în showbiz-ul internațional, însă chiar si așa, niciunul dintre ei nu a dorit să ofere mai multe detalii despre separare... până acum.

Adevărul despre divorțul dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Miley Cyrus a dezvăluit că principalul motiv care a făcut-o să meargă pe calea divorțului a fost faptul că nu îl mai iubea pe Liam Hemsworth așa cum o făcea la început. Mai mult decât atât, cântăreața a mărturisit că a putut accepta mai ușor faptul că între ei doi nu mai există pasiune, față de răutățile care s-au scris în presă.

”A fost dificil faptul că eu și persoana pe care am iubit-o ne-am dat seama că nu ne mai iubim atât de mult așa cum obișnuiam să o facem. Și este în regulă. Pot să accept asta. Nu pot accepta răutățile și toate acele povești din presă. Mă surprinde faptul că publicul nu observă un interval de timp care ar fi putut duce la asta.”, a spus Miley Cyrus.

 Și deși a putut accepta faptul că între ea și Liam sentimentele de odinioară au apus, Miley Cyrus a dezvăuit că i s-a părut foarte greu să i-a decizia, dat fiind că deja se instaurase obișnuința și confortul specifice unei căsnicii.

„A fost acel lucru de care aveam nevoie și nu pentru că eram mai îndrăgostiți, ci pentru că la vremea aceea confortul și creierul meu spuneau: „mă simt bine așa. Este confortabil.” Dar știind că cedez în fața unei dependențe m-a făcut să mă simt mai rău.”, a mai spus Miley Cyrus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest