De ce Mirela Vaida s-a testat pentru coronavirus: „Am așteptat rezultatul cu emoții! Dar trebuia să știu!”

 
+2 click pentru
galerie

Mirela Vaida s-a testat pentru noul coronavirus! Moderatoarea emisiunii „Acces Direct” a dezvăluit și ce a stat la baza deciziei sale. Și mai mult decât atât, a primit deja rezultatele!

Dacă majoritatea vedetelor au stat acasă, alături de familie și nu s-au expus în niciun fel de teama de a nu se infecta, ei bine, nu a fost și cazul Mirelei Vaida. Prezentatoarea TV a continuat să meargă la muncă și pe perioada stării de urgență, tocmai de aceea, de fiecare dată când ajunge acasă, are un adevărat ritual de dezinfectare pentru a-și proteja familia.

Chiar și așa, Mirela Vaida a trecut la următorul nivel pentru a se asigura că nu îi expune pe cei dragi niciunui risc și a ales să se testeze pentru COVID-19 periodic. Vedeta a mărturisit că a ales testarea drive-in pentru a nu intra în contact cu prea multă lume și pentru a fi scutită și de teama de spitale.

Mai mult decât atât, Mirela Vaida a aflat și rezultatul testului chiar în mai puțin de 24 de ore. Din fericire a fost negativ! „Nu am coborât din mașină, nu am atins nimic și pe nimeni, am coborât geamul portierei cât să mi se poată preleva probele din gât și asta a fost tot! A durat 3 minute cu totul și, in mai puțin de 24 de ore, aveam rezultatul pe mail! E adevărat, am așteptat rezultatul cu emoții! Dar trebuia să știu!”, a fost o parte din mesajul Mirelei Vaida.

A tras un semnal de alarmă

Chiar dacă autoritățile au mai relaxat măsurile de siguranță, cu toate acestea, Mirela Vaida și-a sfătuit urmăritorii să nu înceteze să aibă grijă de ei, atât pentru sănătatea lor, cât și pentru a celor dragi.

„Dacă noi nu avem grijă de noi, nimeni nu are. Mă voi testa periodic și voi avea grijă să respect toate celelalte măsuri de siguranță și de igienă. Din grijă pentru mine, din dragoste pentru copiii mei, din respect pentru colegii mei de muncă! Dumnezeu să ne ajute! Să fim sănătoși!” a mai scris prezentatoarea pe pagina sa personală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest