De ce Monica Tatoiu și soțul său nu se pot întoarce în România: „Nu accept să mă bage în pușcărie pe nedrept!”/ VIDEO

 

Monica Tatoiu și soțul ei trec printr-o perioadă extrem de dificilă. Cei doi se află în Franța mai bine de trei luni, fiind blocați departe de țară, din cauza restricțiilor de circulație impuse în contextul pandemiei. Ajunsă la limita răbdării, celebra afaceristă a dezvăluit de ce nu pot intra în carantină, în România.

Monica Tatoiu și partenerul de viață și-au cumpărat patru bilete de avion, care au fost de fiecare dată, anulate pe ultima sută de metri. De fiecare dată, cei doi au fost opriți de autorități pe aeroport și le-a fost interzisă întoarcerea în casă.

„E atât de trist că nu pot să vin acasă de ziua mea, dar niciodată nu o să accept să mă bage cineva în pușcărie, pe nedrept. De asta am plâns la propriu, toată ziua. M-au apucat toate pandaliile. Biletul era ca să ajung cu o linie Tarom mâine la 12. Deși starea de alertă nu a fost votată de Parlament, deși oamenii și-au cumpărat biletele, au pierdut bani pentru a nu știu câta oară” a spus Monica Tatoiu.

De ce nu poate reveni în țară

Monica Tatoiu a explicat că motivul din cauza căruia nu poate sta izolată la domiciliu este acela că în casa ei locuiesc trei persoane, pe care nu le poate da afară, doar că se întoarce ea dintr-o țară străină.

Mai mult de atât, afacerista a declarat că se simte neîndreptățită din cauza regulilor impuse de autorități și din cauza legilor care par a fi aplicate fără nicio logică.

„Problema fundamentală e de ce nu pot veni acasă. Pentru că în casa mea, de trei luni, locuiesc 3 persoane, care în momentul în care vin acasă, dintr-o țară, dintr-un teritoriu, nu beneficiez de a sta și de a ieși din casă cum beneficiază cei care vin din Bulgaria. Problema e că nu pot da afară oamenii din casa mea. Așa că merg la Viena, stau la Viena. Mă rog în fiecare zi ca toți care nu iubesc România să plătească.” a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest