De ce mutatul cu partenerul îți aduce kilograme în plus? Explicația științifică

 

De multe ori se poate observa că atunci când membrii unui cuplu se mută împreună, tind să se îngrașe.

Conform Metro.co.uk, dacă hainele ți-au devenit puțin strâmte la câteva săptămâni de conviețuit, nu trebuie să te miri. Un nou sondaj a concluzionat că 25% din femei se îngrașă după ce se mută cu iubitul lor.

Motivul? Tind să mănânce mai nesănătos. 27% din femeile supuse sondajului au spus că au adoptat obiceiul de a mânca fast food. În același timp, 73% din bărbați au spus că dieta lor s-a schimbat foarte puțin sau deloc, 40% dintre aceștia spunând că prezența iubitei a avut impact pozitiv asupra dietei.

Hipnoterapeutul Dipti Trait a declarat pentru Mail Online că pofta de mâncare are de a face mai mult cu insecuritățile partenerilor decât cu obiceiurile nesănătoase.

”Atunci când un om se simte la locul lui, se relaxează. Acest sentiment de relaxare se poate extinde în mai multe zone ale vieții, inclusiv dieta”, a declarat aceasta.

”Asta explică faptul că atunci când suntem într-o relație în care ne simțim confortabil ne bucurăm de sentimentul de siguranță iar obiceiurile noastre devin foarte mulate pe rutine”, a adăugat aceasta.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate