De ce nu a ajuns Moș Crăciun la cel de-al treilea copil al lui Dan Alexa: „Mereu caut să-i surprind”

 

Antrenorul de fotbal a mărturisit că sărbătorile de Crăciun reprezintă întotdeauna ceva special pentru el, dar a explicat de ce Moșul a evitat să îi intre în casă în anul ce tocmai s-a încheiat.

 

Dan Alexa are două fetițe, iar recent a devenit recent tată de băiat. Cea de-a doua soție l-a făcut tătic de băiețel, iar pentru a doua oară, Crăciunul a fost petrecut alături de cel mic. Antrenorul a mărturisit că de când se știe sărbătorile de iarnă au o însemnătate deosebită pentru el, dar în acest an a evitat ca Moș Crăciun să vină în carne și oase în vizită în noaptea sfântă, de teamă că băiețelul său s-ar fi putut speria.

 

”Momentan nu simt, pentru că fiul meu este foarte mic. Îmi iubesc copiii foarte mult. Nu aș putea să le refuz nimic, îmi pare rău că nu am fost implicat așa cum ar fi trebuit. Le ofer absolut totul. Mereu caut să îi surprind de Crăciun”, a declarat Dan Alexa în exclusivitate la Antena Stars.

 

Antrenorul a mai mărturisit că adoră Crăciunul de când se știe, și că aceste sărbători magice le petrece tot timpul în familie. ”Crăciunul are ceva aparte, cred că pentru toată lumea. Întâlnirea cu cei dragi, împodobirea bradului, atmosfera Crăciunului. Este o sărbătoare pe care o aștept cu mare drag, devin mult mai sensibil, atmosfera, colindătorii, este ceva special. Este o sărbătoare pe care o simt mult mai bine decât sărbătoarea Paștelui. Este o sărbătoare cu mare însemnătate pentru mine, pentru că simt dragostea celor din jur”, a spus Dan Alexa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest