De ce nu mai vrea Ioana Ginghină să renunțe la casa în care a locuit cu fostul soț: “Îmi este greu”

 

Soarele a răsărit, din nou, pe strada Ioanei Ginghină! Chiar dacă divorțul de fostul soț a fost unul dureros și neașteptat, vedeta s-a pus rapid pe picioare. Ba mai mult de atât, formează un cuplu frumos cu un influencer de turism. Dar până să se întâmple toate astea, actrița era determinată să vândă casa în care a locuit cu fostul partener de viață, dar între timp s-a răzgândit. Motivul?

Casa în care locuiesc Ioana Ginghină și fiica ei, Ruxandra, nu este deloc de lepădat. Dar chiar și așa, imediat după despărțire, vedeta avea în plan să o vândă și să își găsească o altă locuință, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Ioana a fost nevoită să-și contramandeze toate planurile, iar statul în izolare alături de fiica ei au făcut-o să conștientizeze că ar fi păcat să renunțe la o asemenea vilă, dat fiind că datorită spațiului imens al terenului, poate desfășura o mulțime de activități.  

„Da, aveam în gând să vând casa din cauza distanței, nu a amintirilor, însă acum vreau sa cumpăr partea mea și să rămân aici, iar în viitor poate să îmi găsesc și o locuință în București, pe care să o am pentru perioadele în care sunt mai ocupată. Îmi este greu să mă despart de casă și am și multe animăluțe pe care nu am cum să le abandonez și nici nu am cum să le iau cu mine, dacă m-aș muta. Ruxandra nu vrea să se mute, așa că rămânem la curte”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Guinghină.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest