De ce nu va participa Claudia Pătrășcanu la nunta faraonică a surorii lui Gabi Bădălău: „O parte din mine va fi acolo”

 

Cântăreața a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Stars care este motivul pentru care nu va participa la mega-evenimentul din Bolintin Vale.

 

Nuntă de milioane în familia Bădălău. Sabina, sora afaceristului, este cea care va fi mireasă. În 2019, aceasta s-a căsătorit civil cu Răzvan Marica, pe malul lacului Snagov, iar pandemia le-a dat peste cap planurile de nuntă. Drept urmare, după mai multe amânări, în luna mai vor organiza marele eveniment. De la nunta acestei primăveri va lipsi însă atât Bianca Drăgușanu, neagrată de familia de milionari, dar nici Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui Gabi Bădălău.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu va merge la nunta fostei ei cumnate, sora lui Gabi Bădălău, chiar dacă a fost foarte apropiată de ea. În schimb, artista a ținut să precizeze că micuții ei vor fi prezenți la marele eveniment, ceea ce înseamnă că o parte din ea va lua parte la petrece.

 

„Este evenimentul lor. Vrea să se bucure de acest eveniment, de această zi specială. Știu foarte bine ce înseamnă acea zi specială pentru că am trecut și eu prin așa ceva. Noi ne-am căsătorit pe 28 mai. Asta a fost alegerea lor. Ei știu mai bine. Îmi doresc foarte tare să fie un eveniment așa cum și-l doresc. Știu că au așteptat foarte mult acea zi care urmează să vină. Nu voi merge. O parte din mine va fi acolo, copiii mei”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, în cadrul emisiunii Star News.

 

Claudia Pătrășcanu a mai mărturisit că relațiile bune cu Sabina au durat atât timp cât s-a înțeles bine cu fratele ei: „Eu m-am înțeles bine cu toată lumea. Nu aveam cum să nu mă înțeleg bine cu sora lui Gabi, până la un anumit punct, atunci când nu m-am mai înțeles cu fratele. Asta este, ce să facem. Probabil că s-au înțeles lucrurile abia acum”.

 

Marele eveniment va avea loc la Bolintin Vale, într-o locație de poveste, în apropiere de râul Argeș, deținută de familie. E vorba de un domeniu de 10 hectare, unde a fost amenajată o grădină specială, cu cascadă, cu lac cu nuferi și mai multe fântâni. Sala de evenimente are 1.000 de metri pătrați, iar în interiorul acesteia este amplasat un candelabru de 20 de metri, ca a costat 100.000 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest