De ce nu vor copiii Claudiei Pătrășcanu să se întoarcă în București sub nicio formă, după separarea mamei lor de Gabi Bădălău

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că micuții pe care îi are cu Gabi Bădălău nu își mai doresc să se întoarcă în București sub nicio formă, după separarea ei de tatăl lor. Motivul?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit de aproape doi ani, dar chiar și așa, nu au divorțat încă cu acte în regulă, iar asta pentru că nu ajung la niciun consens în ceea ce privește pensia alimentară pe care ar trebui să o plătească afaceristul pentru copiii săi, dar și în ceea ce privește custodia micuților.

Captivi la mijloc în războiul de proporții dintre părinții lor, micuții Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Băđălău au avut cel mai mult de suferit de pe urma scandalului dintre cei care i-au dat viață, astfel că nu își mai doresc să se întoarcă în București, unde se află tatăl lor, ci vor să rămână în continuare în Constanța, acolo unde locuiesc deja de mai bine de un an alături de mamă.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că cei mici s-au atașat deja foarte mult de colegii de la grădiniță și de doamnele educatoare care se ocupă de el, astfel că nici nu se pune vorba de vreo mutare prea curând. Totodată, vedeta a mărturisit că deși a existat o intenție de reîntoarcere în Capitală, după ce Gabi Bădălău își asumase că se va ocupa de mutare, în momentul în care afaceristul a bătut în retragere, a renunțat definitiv la ideea de a-și schimba domiciliul.

”Copiii nu își doresc să se întoarcă în București, plâng după doamnele educatoare, plâng după copii, mamaia e pentru ei o minune. (...) S-a mai întâmplat acum un an de zile (n.r. să își dorească să se mute), atunci când tatăl copiilor mi-a spus caută casă, caută școli, am căutat și casă, am căutat și școlile, iar când le-am găsit... (...) Mi se pare deplasat când el are și spune altceva. A fost și zbuciumul ăsta foarte tare între noi. Există mai multe motive pentru care cei mici nu vor să mai meargă acolo., a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest