De ce nu vrea să împlinească fiul Alexandru ultima dorință a Corneliei Catanga: „Nu ne arde de așa ceva!”

 

Soțul și băiatul regretatei Cornelia Catanga nu pot trece peste tragedia care i-a izbit atât de violent în urmă cu nouă luni de zile.

 

La 9 luni distanță de la moartea mamei, Alexandru Pădureanu nu-și revine și îi e foarte greu să-și reia viața. Aurel Pădureanu a dezvăluit ultima dorință a regretatei Cornelia Catanga în privința fiului Alexandru: să facă unul sau doi copii. Băiatului însă nu-i arde deloc de căsătorie, el nereușind să-și revină după dispariția prematură a mamei sale. Aurel Pădureanu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că fiul lor suferă cumplit după pierderea mamei sale și că nu dorește să se căsătorească momentan, implicit să facă un copil, așa cum își dorea Cornelia Catanga.

 

„Ce este în sufletul lui este și în sufletul meu. El o să facă nunta când va pleca în Statele Unite ale Americii. În mai sau în iunie. Acum este lovit prea puternic sufletește copilul și nu își dorește să facă treaba asta sub niciun aspect posibil. Eu am încercat. Eu, de fapt, am vrut să îi duc aici la cununie, să facă cununia. Ea să-și facă actele pentru cetățenia română. S-a înțeles greșit când a spus că o să facă nuntă. Nu o să facă pentru că suntem loviți prea mult sufletește și nu ne arde de așa ceva la ora actuală. '', a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

 

Aurel Pădureanu o prețuiește nespus pe cea care speră să-I fie noră într-un viitor apropiat, fără ea fiindu-le amândurora extrem de greu să depășească dispariția Corneliei Catanga: „Doliul nu o să treacă niciodată, dar absolut niciodată nu o să treacă din sufletul nostru. Mai ales că am o vârstă, iar Cornelia este de neînlocuit. Asta era și dorința Corneliei să facă un copil sau doi. Acum depinde și de ei. Să dea Domnul să fie fericiți acolo unde or să plece. S-ar putea să plec și eu cu el o perioadă, dacă o să fiu sănătos, bineînțeles. Nu există mâine, există doar azi. Nici nu știi ce se poate întâmpla mâine.  Înainte cu vreo lună și jumătate să moară Cornelia, ea i-a dat telefoane iubitei lui Alexandru în America și se ruga de ea: Du-te la Alexandru, Alexandru are nevoie de tine și te iubește enorm. Tu ești singura ființă care îl înțelege. Fata a venit imediat după ce a murit Cornelia. A venit și a fost un ajutor fenomenal. Fără Cornelia eram și eu și Alexandru terminați din toate punctele de vedere”.

 

Aurel Pădureanu este devastat după pierderea soției sale, regretata Cornelia Catanga. Aceasta a precizat că soția sa îi apare în vis tot mai des și că de fiecare dată îi trimite tot felul de mesaje:„Nu știu ce se întâmplă, dar ceva este. Întotodeauna îmi trimite semnale. Te rog să mă crezi! Îmi trimite semnale. Pe unde mă duc și imi pun în cap să rezolv ceva, rezolv cu multă ușurință. Probabil că ea de sus de acolo ne îndrumă, ne veghează de acolo. Întotdeauna caută să nu mă sperie, vine ușor în visul meu. Am visat-o când a venit lângă mine și mi-a spus: Să ai grijă de tine. Să ai grijă de Alexandru!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest